pedrony Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 De ce nu te duci la mototehnica.din cite stiu unu din mecanici are o mobra ca a ta.sper sa nu ma insel Are..VTR unul dintre mecanici si, din cate stiu e dibaci! Nicu il cheama. Incearca cu incredere si pe mine m-a ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 ziceai ca ti se mai si opreste la semafor... un rateu pe admisie chiar si rar nu este cel mai bun lucru. da...de 2-3 ori in 5.000 km /10 luni nu cred ca de la supape sau ceva, pare chestie electrica, bujiile sunt intradevar in stare buna dar vechi si un fel de hibrid intre normale si iridium, am uitat cum se numesc. sunt curios daca se mai intampla dupa ce ii pun bujii noi, iridium (manualul si NGK nu recomanda decat iridium pt mobra mea, hibridul ala nu se mai fabrica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate