robbflynn Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 salut trebuie sa ajung in suncuius(la o pensiune din zona de fapt) si sunt curios de starea drumurilor - recomanda cineva o ruta anume, testata recent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Dn1 direct și de la DN ai vreo 20 km pe un drum județean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Ori faci stanga in Topa de Cris si mergi pe 108I, ori din Borod mergi pe 764D si apoi la dreapta din Bratca pe 108I. Ambele sunt ok; prima varianta e mai pe direct si drumul mai bun, a doua varianta e mai interesanta si pe alocuri drumul mai putin bun dar nimic grav. Mie imi place mai mult pe Bratca. Daca stai ai timp, merita sa mergi pe 764D pana la Rosia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 31, 2015 Autor Share Postat August 31, 2015 merci tuturor de indicatii - am mers pe la topa de cris - drumul f ok pana la casa bucatarului in ciuda faptului ca am fost ieri dis-de-dimineata(duminica), drumul a fost destul de aglomerat, aviz celor care se gandesc la aceeasi ruta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate