foxbat Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Mi-au ramas leve. Si niscai cauciuc pe Varadero. Nu prea mult. cam de 1000 km estimez. asa ca next weekend - Obzor scrie pe mine. si celalalt, Sinemoret ( cam departe pt 2 zile dar merge, ca ii fain ). La Sinemorets un apartament de 4 persoane ( cu bucatatie cu tot ) undeva pe la 40 eur . La Obozor nu stiu dar estimez ca pe la 30 e ( dubla ). Sau mai jos, depinde . Anyone ? Ar merge de o golaneala asa..ca'n tinerete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Merg eu cu sotia dar cu masina pana la Sozopol... daca reusesc sa imi iau liber Daca crezi ca pot lua ceva in masina ca sa nu cari pe motor imi spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 30, 2015 Share Postat August 30, 2015 Că veni vorba de Varadero.... Ia legătura cu Mihai. He's eager and available. Dar musai să mai găsești încă un ”pacient”.... (englez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 31, 2015 Autor Share Postat August 31, 2015 Mony merci fain . ai grija cu masina la pod giurgiu sau eventul treci pe la Zimnicea cu bac-ul da mi un nr de tel pe pm sa ne sincronizam daca e. hai ca poate ne vedem pe acolo la bere promisa de mine Lanceloate - sar' mana, vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate