romarius21 Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Salut, Am o Husqvarna SM610 din 2008 si am observat ca nivelul uleiului a crescut si miroase a benzina. De cand s-a intamplat acest lucru puterea motorului a scazut. Mentionez ca este vorba de injectie. Acum 3000 de km pistonul a fost schimbat cu unul de Honda crf 450. Dureaza vreo 40-50 km de cand se face schimbul de ulei pana cand benzina ajunge in baia de ulei. A mai intampinat cineva problema asta? Este oare din cauza noului piston? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 De ce de Honda CRF????? Cine a facut asta? Din cate stiu eu(posibil sa ma insel) Husqvarna are diam 98 mm,Honda 96 mm....despre ce vorbim? Pistonul este Wossner? Cilindrul a fost bucsat poate? Honuit? Da niste detalii....e un pic halucinant... Sunete "strange", adica ma mir ca functioneaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romarius21 Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 (editat) Scuze, am gresit. Pistonul nu este cel de pe honda crf. Pistonul nou este cel de aici. Editat Septembrie 1, 2015 de romarius21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Sa inteleg ca ai luat si segmentii noi. La cilindru ai facut ceva? Semeringurile de la supape le-ai schimbat? Da fum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Semeringurile de la supape le-ai schimbat? cum ar baga simeringurile de supapa benzina in motor? ai PC? sau alta modificare la injectie? consumul s-a modificat? benzina ajunge in motor ori in timpul functionarii ori dupa ce s-a oprit motorul (ramane injectorul deschis dintr-un anumit motiv) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romarius21 Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Nu are PC. Singurele modificari au fost: pistonul, segmentii, si soft-ul. Nu scoate fum deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Nu are PC. Singurele modificari au fost: pistonul, segmentii, si soft-ul. Nu scoate fum deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romarius21 Postat Septembrie 1, 2015 Autor Share Postat Septembrie 1, 2015 Sa inteleg ca are legatura cu soft-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Sa inteleg ca are legatura cu soft-ul? e o posibilitate... un injector busit poate sa ramana deschis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate