Psycho87 Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Revin cu o poza dupa instalare. Waterproof...testat inclusiv la spalatorie. Nu am folosit decat portul usb pana acum pentru a incarca telefonul mobil sau camera video de pe casca. Works great Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 eu asa am facut,luate de la auchan,legate direct la baterie,au vreo 3 ani,vara,iarna,ploaie,vant,basca am si firul de 3 m sa ajunga pana la cort,etc,pret infim,in jur de vreo 10 lei,cu cablu cu tot. Am o intrebare,am luat si eu mufa de priza cum ai tu,dar sunt in impas ca nu stiu care este + si - la mufa aia.Sa fie invelisul de pe interior + sau doar punctul ala micut unde face contact cand bag in mufa...Mersi » Post actualizat in 19 Oct 2015 09:42 Mentionez ca la mine sunt firele negre(amandoua),de asta intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 - este invelisul + este punctul mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 - este in 2culori + o culoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate