Jump to content

diowrc75

Membru
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

About diowrc75

 • Rank
  ss

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 • Motocicleta
  import
 • Club
  muncitorilor din ro

Recent Profile Visitors

457 profile views
 1. salut,stie cineva calendarul intrunirilor moto 2019 din bg ?multumesc
 2. salut,de obicei se postau si intrunirile de la dragii nostri vecini bulgari,are cineva calendarul?multumesc
 3. » Post actualizat in 17 Aug 2018 22:08 » Post actualizat in 17 Aug 2018 22:08
 4. » Post actualizat in 02 Apr 2018 13:10 Super transportator, omul se ocupa de toate.recomand.
 5. Salut! pleaca cineva in viitorul foarte apropiat in directia siegburg,bonn?am de trimis un colet de 2 kg,mai exact niste icre.mai multe detalii pe p.m multumesc!
 6. motoreta este un cbr de seama cu riderul,in rest tipic pt majoritatea daciotilor care asteapta pietonul sa iasa din casa,omul nu s a asteptat sa franeze si asta a fost..R.I.P
 7. o japoneza?dc tot timpul fuga dupa masinile germane??mai ales low cost??..ai hornet..
 8. ce ma mai distreaza pe mine "motociclistii astia care fac 10 km pe zi imbracati bine si comenteaza despre scuteristi ca au macar casca,etc..
 9. e posibil si sa fi venit fara lumini..daca este modelul dinainte de 2003..
 10. speli cu furtunul radiatorul de a.c dar nu cu presiune f mare daca zici ca ai bagat freon » Post actualizat in 28 Aug 2017 20:43 Ai nevoie tot timpul anului de el ca se abureste geamurili si dc e ploaie sau ninsoare.. » Post actualizat in 28 Aug 2017 20:55 .....iar pt viitor sa stii ca e unul la dezmembrari pe nicolae teclu,la iesirea spre A2..
 11. sunt miliarde de service uri in bucuresti,depinde de zona in care locuiesti,la mirosul din ventilatie cel mai probabil e dus catalizatorul sau e legat de coclaiala de ulei,depinde dc miroase la rece sau la cald,sa verifici joja de ulei ca aia e cel mai grava,ca idee iti recomand Aldo service (pe Fizicienilor in incinta Bega utilaje)0734282620 pt programari,este patronul,eu am o honda din 99 si am fost multumit de ei.
 12. din ce se vede in poza aia nu pare motocicleta,poate motoreta cel mult:)) ,la fel ca si spulberat,care cel mult in limba lor inseamna cazut pe o parte:)) ,e bine ca au Mall
 13. mai bine te dai tu cu capul de toti peretii sau daca nu poate te ajuta cineva,nu ti ar conveni cand iti doarme copilul sa treaca salvarea cu sirenele pornite pe o alee din spatele blocului sau in linie dreapta pe bulevard cand nu circula nicio masina pe sens,din cate stiu sirenele se pornesc doar in itersectie sau daca banda de mers este ocupata,apropo de asta am "urmarit" de mai multe ori "goana"lor cu 70 la ora,zici ca pun combustibil de la ei dar deh..da le ciobanilor butoane pe mana..
×
×
 • Create New...