SolaleaC Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Salut,am nevoie de piese pentru un suzuki sv650s mai exact de aproape toata pompa de apa mai putin rulmentii si carcasa plus garnitura de la capacul de ambreiaj.As dori sa imi recomandati un magazin sau o persoana care aduc piese la un pret decent. Editat Septembrie 22, 2015 de SolaleaC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 userul mexykanu, de aici, de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Vezi pe forum ca mai sunt baieti care vand si poate ai norocul sa prinzi exact ce iti trebuie tie,iar preturile sunt mai mult decat decente. Mai poti incerca si la centrele de dezmembrari ,desi eu unul nu prea le recomand(eu cel putin nu prea am noroc la astea ). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Mexikanu. Are preturi OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate