Sari la conținut

SolaleaC

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Floresti-Stoenesti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Suzuki Sv650S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha xt660x

SolaleaC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut,sper sa am timp săptămânile viitoare sa o scot din garaj și o sa ii fac poze atunci. Daca puteți să îmi recomandați pe cineva în București să îmi regleze carburatoarele am montat alta toba și filtru de aer k&n și am dat-o puțin peste cap
  2. Salut,Am reușit să repar și motocicleta. Am înlocuit anvelopele, janta spate, scărița de pe partea dreapta,evacuarea am retapitat șaua, bordul vechi era unul chinezesc care nu funcționa corect și l-am înlocuit cu unul Koso și am montat montat și semnale omologate.
  3. Salut, suntem bine pot spune.Eu am ieșit mai șifonat,am lovit cu abdomenul și bijuteriile rezervorul prietena mea a reușit să vina peste mine și nu a pățit nimic.
  4. Am avut pe motocicleta și o aripă mult mai mică de la o motocicleta clasica dar când ploua îmi arunca toată mizeria in fata...
  5. Salut,intre timp am schimbat și rezervorul deoarece nu am reușit să scap de rugină.
  6. Salut, intre timp am terminat sesiunea și am mai lucrat la moto...
  7. Si eu m-am gandit la roti spitate...dar nu stiu ce optiune as avea sa pastrez sistemul de franare cu dublu disc. Multumesc. Intre timp am vopsit si galeria de evacuare.Nu mai pot sa mai lucrez saptamanile acestea zi de zi la motocicleta deoarece sunt in sesiune. P.S. Daca ar putea sa imi raspunda cineva la intrebarea asta:"Cat credeti ca ar costa sa vopsesc:cadrul,bascula,aripa fata+spate,jantele,rezervorul si cateva mici maruntisuri?"
  8. Salut nu pot sa ii spun nici motocicleta lui ''SolaleaC''.Nu este un cafe race...este o reinterpretare(saua,farul,oglinzile,forma zonei din spate)
  9. Salut.pe ideea asta am mers de la inceput sa o fac cum imi place mie si pana acum sunt multumit de rezultate. Salut,acum este mult prea tarziu sa fac alte modificari la subcadru.Am ales sudura gandind ca o sa fie mult mai rigida structural. Cat credeti ca ar costa sa vopsesc:cadrul,bascula,aripa fata+spate,jantele,rezervorul si cateva mici maruntisuri?
  10. Cafe race » Post actualizat in 27 May 2018 19:50 Buna seara,aceasta este proiectul meu...o honda cbr f2 pe care doresc sa o transform in cafe race. » Post actualizat in 27 May 2018 19:58 Buna seara,acesta este proiectul meu...o honda cbr f2 pe care doresc sa o transform in cafe race.
  11. Buna ziua, dezembreaza cineva sv generatia a2-a am nevoie de capacul de la trusa de scule
  12. Salut,am nevoie de piese pentru un suzuki sv650s mai exact de aproape toata pompa de apa mai putin rulmentii si carcasa plus garnitura de la capacul de ambreiaj.As dori sa imi recomandati un magazin sau o persoana care aduc piese la un pret decent.
  13. Daca curge benzina pe la filtru de aer verifica cuiul pontou poate nu inchide
  14. Si-a revenit de la sine,cred ca este sonda pe duca de face asa sau mufa oxidata nu am avut timp sa verific...
  15. Salut cand este contactul pus sau este motocicleta pornita imi arata astea 3 liniute.Este sonda de temperatura defecta?
×
×
  • Creează nouă...