George Șipoş Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Salut, am motocicleta asta de aproximativ o luna, e prima mea motocicleta. Vj125 din anul 2006. Niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 (editat) Mi se pare periculos lantul acela. Nu a avut nici o aparatoare? Pana si chinezaria mea de FB are aparatoare la lant .... LE: Da, modelul tau avea aparatoare: Ar fi bine sa cauti si sa o montezi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca pe la 80-90 km/h iti prinde pamtalonii acel lant ... Editat Septembrie 24, 2015 de viorel_dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 S-o stapanesti sanatos si km fara incidente.Bravo pt optiunea de 125 si nu e ceva SS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Șipoş Postat Septembrie 24, 2015 Autor Share Postat Septembrie 24, 2015 Mi se pare periculos lantul acela. Nu a avut nici o aparatoare? Pana si chinezaria mea de FB are aparatoare la lant .... Pozele sunt mai vechi, am mai adaugat/reparat multe pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 24, 2015 Share Postat Septembrie 24, 2015 Si dc n-ai pus poze recente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate