G B V Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Se baga cineva maine la urmatorul traseu ? Plecarea se va face de la piata victoriei(n-am stabilit eu asta) la ora 9 si ne intoarcem in aceeasi zi,pe autostrada. Pana acum suntem 3 mobre. Restul detaliilor le stabilim aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Plec eu maine incolo dar merg numai pana la Slobozia, apoi o iau in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 25, 2015 Autor Share Postat Septembrie 25, 2015 Ne vedem la 9 atunci:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 (editat) Ma gandeam sa o iau pe Oltenita - Calarasi si apoi sa urc pe la Fetesti, sa urmez cursul Dunarii... ce ziceti de aceasta mica "adaptare" a primei parti din traseu, daca e sa mergem impreuna pana la Calarasi? Incercam sau sunteti tintiti pe DN3? Editat Septembrie 25, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 25, 2015 Autor Share Postat Septembrie 25, 2015 O tinem pe traseul ala...Tu tot spre mare te indrepti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Eu merg la Braila dar voiam s-o mai lungesc. Vin cu voi pe DN3 daca e... ma mai gandesc eu pe unde prin Ukraina sa ocolesc dupa aia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Se anunta ploaie in Ct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 25, 2015 Autor Share Postat Septembrie 25, 2015 Sa speram ca avem noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Costume de baie... aaa, ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate