micutul19 Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Salut, nu mai stiu anul in care am vazut o yamaha Vmax in Bacau, iar proprietarul era un strain. Motorul avea modificari aduse din discutia care am avut-o cu el, doar ca eram prea entuziasmat si nu mai retin mare lucru, si cel mai mult imi pare rau ca nu am facut nici macar o poza. Apelez la ajutorul vostru, poate cunoaste cineva proprietarul sau motorul multumesc anicipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Întreabă-i pe cei din Moldavia...posibil să știe despre cine vorbești...sau dacă nu...vezi la celelalte cluburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Octombrie 18, 2015 Autor Share Postat Octombrie 18, 2015 Prinde orbul , scoate-i ochii , cam asa e topicul asta . cam asa este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Salut, nu mai stiu anul in care am vazut o yamaha Vmax in Bacau, iar proprietarul era un strain. Motorul avea modificari aduse din discutia care am avut-o cu el, doar ca eram prea entuziasmat si nu mai retin mare lucru, si cel mai mult imi pare rau ca nu am facut nici macar o poza. Apelez la ajutorul vostru, poate cunoaste cineva proprietarul sau motorul multumesc anicipat Modificari aduse motorului sau motoretei? O modificare poate fi si un filtru de aer sport. La cat de putine detalii ai oferit, ai sanse mici sa afli cine e persoana. Pana la urma, spune la ce iti foloseste informatia asta. Vrei sa iti faci aceleasi modificari la motoreta ta? Prinde orbul , scoate-i ochii , cam asa e topicul asta . Mai degraba: Cauta acu' in caru' cu fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Se intampla acum 2-3 ani? Motorul cu nr de germania sau romania? Tipul roman, inalt, chel si tatuat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Intamplator e prieten bun de-al nostru. Omul s-a intors in Finlanda. De ce te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Octombrie 19, 2015 Autor Share Postat Octombrie 19, 2015 Intamplator e prieten bun de-al nostru. Omul s-a intors in Finlanda. De ce te intereseaza? Deci mi-a placut exagerat de mult motorul lui , am stat putin de vorba si mi-a vorbit de ce modificari au fost aduse (spunea ceva de turbine,dar nu imi mai amintesc, plus ca arata frumos si la exterior). Intr-un cuvant se vedea ca nu este stock si avea un sunet bestial. daca ma poti ajuta sa aflu mai multe despre motorul lui , sa imi dai niste poze sau eventual sa imi spui cum pot sa vorbesc cu persoana respectiva , as ramane recunoscator. Sper ca in viitorul apropiat sa imi fac si eu motorul ca al lui , sau poate il vinde chiar pe ala . multumesc si astept raspuns. gabizxc: am scris mai sus de ce caut persoana respectiva , sper sa ma si ajute !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Ceva poze,detalii ca m-ati facut ff curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 2 turbine de Iveco. Pentru contact e mai greu... O poza... caut. » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:36 300 cp » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:39 Cat despre modificari... sunt 2 in lume facute de acelasi om, iar cel care le-a facut are Hayabusa biturbo si e finlandez. » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:43 0740076547 persoana aceasta a muncit la motocicleta lui. El iti poate da detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Octombrie 20, 2015 Autor Share Postat Octombrie 20, 2015 2 turbine de Iveco. Pentru contact e mai greu... O poza... caut. » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:36 300 cp » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:39 Cat despre modificari... sunt 2 in lume facute de acelasi om, iar cel care le-a facut are Hayabusa biturbo si e finlandez. » Post actualizat in 20 Oct 2015 17:43 0740076547 persoana aceasta a muncit la motocicleta lui. El iti poate da detalii. multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate