Sabin_gabriel Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Buna ziua Cine imi poate spune unde are atelierul Bujie, ca nu reusesc sa dau de dansu. Sau alt mecanic bun. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Octombrie 20, 2015 Autor Share Postat Octombrie 20, 2015 Multumesc. Se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Salut ! Este posibil sa am nevoie si eu de un mecanic in Braila pentru acest weekend. Trimite-mi si mie PM sau ceva cu datele de contact ale unui mecanic bun de acolo. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Dar de ce nu postati aici informatiile? Poate vor mai avea si altii nevoie in viitor.. Probabil că Bujie lucrează la negru iar colegii vor să-l protejeze să nu înfunde pușcăria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Octombrie 20, 2015 Autor Share Postat Octombrie 20, 2015 Cand mecanicul respectiv isi va da acordul sa-i postez informatiile pe forum, eu unul le voi scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Nu cred ca s-ar supara sa-i postezi info, din moment ce e vorba de niste clienti in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmas Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 (editat) Salutare! Voi ajunge Sambata la Braila si am nevoie de un mecanic, ma vad cu cineva sa cumpar o motocicleta si am nevoie si de auzul si ochii unui mecanic! Stie cineva cum pot da Bujie? Multumesc! Urmeaza sa fac un schimb si sa iau un XT660X din 2007, Braila este doar locul de intalnire, eu sunt din Constanta. Daca nu reusesc sa dau de mecanic si mai este cineva printre noi care a mai avut un model ca aceasta..as aprecia ajutorul. Multumesc frumos! In afara te TPS si Bord..imi aduc aminte ca aveau niste astenii de primavara pe la inceput stiu ca sunt motoare fiabile dar stii cum e un ochi in plus..nu strica niciodata! Eu dau la schimb Gs'ul + 1 diferenta din partea vanzatorului.. (s-au schimbat planurile si nu mai este timp de aventuri) ....momentan Editat Iulie 22, 2022 de Kosmas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate