CataVan Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Dupa cum spune si titlul am mare nevoie de ajutor. Ieri a fost o zi frumoasa,numai buna de "endureala" asa ca ne-am urcat pe motoare vreo 5 baieti si la drum...insa dupa vreo 15 km de mers prin padure surpriza a aparut,am ramas fara ambreiaj!La o analiza vizuala am constata ca piesa care face legatura intre cablu si tija de la ambreiaj tocmai cedase.Am cautat aseara in manual denumirea piesei insa dupa traducerea ei din engleza nu am gasit nimic in Romania asa ca va rog sa ma ajutati daca stiti unde as putea cumpara piesa asta,fie ea noua sau second,denumirea piesei este "clutch release arm" iar pe net am gasit o poza cu piesa respectiva: Modelul motocicletei e Suzuki dr 350s. Editat Octombrie 26, 2015 de CataVan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 o sa ma uit eu diseara acasa,am un motor de suzuki dr 650 si sa vad daca mai are acea piesea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Octombrie 26, 2015 Autor Share Postat Octombrie 26, 2015 Se potriveste de pe dr 650 pe dr 350? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 sa vad,diseara ma uit si o masor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s4ch4 Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Daca dai un search pe olx o sa gasesti mai multe dr350 la dezmembrare, vezi daca mai au piesa aia. http://olx.ro/oferta/dezmembrez-sau-vand-suzuki-dr350-ID4SEiG.html#7d65ddefd7 http://olx.ro/oferta/pentru-piese-suzuki-dr-350-sk42-ID2bVs7.html#7d65ddefd7 http://olx.ro/oferta/dezmembrez-motor-de-suzuki-dr-350-s-ID30RQH.html#7d65ddefd7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Octombrie 26, 2015 Autor Share Postat Octombrie 26, 2015 Am sunat astazi baietii si nu au piesa respectiva,probabil cedeaza destul de repede si cand apare un DR la dezmembrat se vinde imediat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 mai am piesa,o sa pun o poza cu ea » Post actualizat in 26 Oct 2015 20:09maine seara o desfac si o sa o masor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Octombrie 26, 2015 Autor Share Postat Octombrie 26, 2015 Mulțumesc si sper sa fie cu noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 poza cu piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Octombrie 27, 2015 Autor Share Postat Octombrie 27, 2015 Este exact piesa care am nevoie!Ai măsurat cumva si diametrul axului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 nu,maine promit ca o desfac,nu aveam imbus sa o desfac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Daca nu rezolvi, suna pe Dan Pastean la Sibiu,0744866296, specializat in DR uri si cu piese mereu pe stoc. Am avut de curand nevoie de juma de motor de husaberg mai vechi, avea exact piesa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate