vik55 Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 As baga sambata o tura 50 / 60 max pe langa Bucale ,,,,, ceva amatori [ mtb ] ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Salut, Vik! Nu m-am mai dat de mult. De fapt, nu m-am mai dat tocmai de la tura cu tine de la Comana. Pe unde vrei sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 5, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2015 Salut. Tu esti mai " documentat " am postat si aici poate se mai baga careva , gaseste tu un traseu poate [ Bragadiru > Calugareni ] dar este cu mult pamant /praf facut odata cu moto si cam lung sau altceva mai vb si la tel avem timp . Seara buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 pana la urma maine o s-o luam spre munte turul lacului pecineagu - vreo 60-70km se merge incet ca suntem ruginiti lista e deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2015 Hai cu pozele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 Da de nota 10 + ,,,,,, ziua prea scurta drum cu mult pietris / denivelari , variatii mari de temperatura in rest super OK . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate