kinguh Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2016 (editat) da, asta e, n-am ce face, nu am resursele necesare.. clar gainarii, dar munca trebuie impartita, de asta sunt departamente. daca tot accepta imigranti sa accepte si o investitie in mai multa ordine. da am citit pe un grup pe facebook de motorete furate, a zis unu ca ia furat motoreta la benzinarie cand platea pentru benzina... na ce sa mai zici Editat Ianuarie 7, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 https://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/breaking-1990-honda-transalp-xl600v/1149585106 Mi se pare mie sau doar seamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanelul Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 alt rezervor , alta placa , alte semnalizari , alt cauciuc ....nu cred ca e aceeasi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 10, 2016 Autor Share Postat Februarie 10, 2016 nu e, l-am gasit si eu pe ala cadrul e proaspat vopsit , bascula si alte piese. toate sunt curatate nu are semne de stat in balta de 10 ani. nu am gasit nimic asemanator, nu stiu ce au facut cu el, unde l-au dus si daca vor vinde ceva de pe el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 More than 9,900 powered two wheelers (PTWs) were reported stolen across London in the 12 months from April 2014 to March 2015 – that’s 27 on average every day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 @Kinguh Ai lucrat cumva la RTR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Martie 2, 2016 Autor Share Postat Martie 2, 2016 dap, inseamna ca stii motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Da, o stiu ca o vedeam zilnic in parcare. Sper sa o gasesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Martie 2, 2016 Autor Share Postat Martie 2, 2016 nu cred ca mai sunt sanse e pieduta deja..am si uitat de ea plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate