Bigfoot Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 @ Kinguh Pacat de munca ta. Nu cred ca ai sanse sa o mai gasesti. Politia nu e interesata de " gainarii " din astea din pacate. Un coleg venit din Italia si-a adus motocicleta cu el, un Ducati Hypermotard 796 a rezistat 8 zile, motocicleta fiind furata din Billericay zona buna cat de cat posh asa. Quote Link to post Share on other sites
kinguh Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 (edited) da, asta e, n-am ce face, nu am resursele necesare.. clar gainarii, dar munca trebuie impartita, de asta sunt departamente. daca tot accepta imigranti sa accepte si o investitie in mai multa ordine. da am citit pe un grup pe facebook de motorete furate, a zis unu ca ia furat motoreta la benzinarie cand platea pentru benzina... na ce sa mai zici Edited January 7, 2016 by kinguh Quote Link to post Share on other sites
baiatu_tony Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 https://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/breaking-1990-honda-transalp-xl600v/1149585106 Mi se pare mie sau doar seamana? Quote Link to post Share on other sites
motanelul Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 alt rezervor , alta placa , alte semnalizari , alt cauciuc ....nu cred ca e aceeasi .. Quote Link to post Share on other sites
kinguh Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 nu e, l-am gasit si eu pe ala cadrul e proaspat vopsit , bascula si alte piese. toate sunt curatate nu are semne de stat in balta de 10 ani. nu am gasit nimic asemanator, nu stiu ce au facut cu el, unde l-au dus si daca vor vinde ceva de pe el.. Quote Link to post Share on other sites
TheFatBob Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 More than 9,900 powered two wheelers (PTWs) were reported stolen across London in the 12 months from April 2014 to March 2015 – that’s 27 on average every day. Quote Link to post Share on other sites
aka` Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 @Kinguh Ai lucrat cumva la RTR ? Quote Link to post Share on other sites
kinguh Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 dap, inseamna ca stii motoreta? Quote Link to post Share on other sites
aka` Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Da, o stiu ca o vedeam zilnic in parcare. Sper sa o gasesti! Quote Link to post Share on other sites
kinguh Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 nu cred ca mai sunt sanse e pieduta deja..am si uitat de ea plm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts