Spywaree. Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Salut! Dețin o aprilia mx50 și am o problemă la ea.. Se înneacă în mers.. Merge binișor vitezele 1 și 2, dar de la a 3-a începe să nu mai tragă deloc, sau trage puțin și apoi se înneacă. Puțin ajutor, vă rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex sopy Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Am avut si eu o problema asemanatoare la o aprilia rs 50, la mine se intampla din cauza muzicutei. Lamelele nu inchideau bine si prindeam aer fals. Editat Noiembrie 24, 2015 de alex sopy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 suna a probleme legate de carburatie. destul de rar poate fi si din cauza bujiei mai ales acum cand afara e rece. nu strica totusi daca pui o alta bujie si faci o tura de proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spywaree. Postat Noiembrie 25, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2015 Bujia i-am schimbat-o, și eu cred că sunt probleme de carburație.. Dar care ar fi acestea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate