ianachim Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 intersectie cal apeductului cu dealu tugulea taxi speed cu moto/ motociclista fata care a stat cu motociclista intreaba daca totul este ok, prin intermediul meu MARE GRIJA PE INTERSECTIA ASTA UNDE NU SE ACORDA PRIORITATE ... DELOC!!! taximetristul nu a acordat prioritate motociclistei din spusele cunostintei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dusha Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Este ok. Pe scurt : operatie - tije - asteapta externarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 26, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2015 Este ok. Pe scurt : operatie - tije - asteapta externarea. sanatate maxima!!! transmit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Ok era sa plece cu orgoliul frânt doar...Dar r bine si asa ca nu s-a lăsat cu deces.Însănătoșire grabnică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Este ok. Pe scurt : operatie - tije - asteapta externarea. asta nu este ok....insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dusha Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Sper sa rapunda persoane care sunt ceva mai informate.Eu i-am dat si ei un mesaj pe fb cu acest post (sper sa il vada) si sper sa va raspunda chiar ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Recuperare usoara colegei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 Colega noastră este bine! A fost opera (tije externe) și așteaptă o nouă operație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dusha Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 Am vorbit cu ea aseara si le multumeste tuturor celor care s-au interesat de ea si care au fost langa ea. Este optimista si asta e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate