Sari la conținut

Dusha

Membra
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Street Bob

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Virago 535, Sportster 883, Dyna Street Bob

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Dusha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am ajuns cred la ceva vreme dupa accident.Soferul a facut stanga peste dubla continua pentru a intra in parcare....de pe infotrafic am aflat ca motociclistul iesea din parcare. Sper sa nu fie foarte grav. Nu am mers sa vorbesc cu el sa nu il stresez. Am stat pana a venit salvarea. Din ce am vazut de la distanta, parea afectata mana/clavicula dreapta. L-au pus cei de la smurd sa miste picioarele..(din alte surse se pare ca si la coloana ar fi o problema) Daca cineva stie ceva despre el il rog sa scrie daca are noutati despre starea lui. Aveti mare grija in zona aia la nisip. Se lucreaza si este nisip pe toata soseaua...
  2. Dusha

    Thasos

    poti consulta si http://grecia.de-weekend.ro/ unde gasesti cam tot ce trebuie . si recomand ferry-ul din Keramoti fiindca are curse mai dese decat cel din Kavala
  3. Dusha

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, caut pentru o Yamaha Virago XV535 (an de fabricatie 1997) - axul schimbatorului de viteze - codul piesei este 22U181200100. Din pacate piesa nu se mai fabrica si trebuie sa caut la demembrari. Astept PM daca are cineva piesa. Multumesc.
  4. Dusha

    SAMBATA 21 nov

    Am vorbit cu ea aseara si le multumeste tuturor celor care s-au interesat de ea si care au fost langa ea. Este optimista si asta e bine.
  5. Dusha

    SAMBATA 21 nov

    Sper sa rapunda persoane care sunt ceva mai informate.Eu i-am dat si ei un mesaj pe fb cu acest post (sper sa il vada) si sper sa va raspunda chiar ea.
  6. Dusha

    SAMBATA 21 nov

    Este ok. Pe scurt : operatie - tije - asteapta externarea.
  7. am gasit asta http://www.jawamarkt.cz/en/
  8. Dusha

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am dat si gentile.
  9. Dusha

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am dat suportul. Au mai ramas coburile de panza iron horse la fabuloasa suma de 70 ron
  10. Dusha

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Revin cu poze cu gentile Iron Horse (putin prafuite de stat in dulap) care au mers cu acesti suporti (scuze pt pisicile curioase din peisaj) si inca o poza cu suportul montat pe motor intr-o poza mai mare.
  11. Dusha

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Vand acest suport de coburi pentru virago, folosit dar in stare buna (nu este lovit sau ruginit). Pret 300 ron - usor negociabil. Doar in Bucuresti.Alte detalii pe privat.
  12. Pentru polonezi am si eu de facut o lista dar inca ma mai gandesc.Cand vrei sa dai comanda Darian?
×
×
  • Creează nouă...