pemotoare.ro Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 O întâlnire de gradul III cu cămilele, o vizită în cimitir, un camion în flăcări, o discuție cu poliția… Nu mai puteam spune că mersul prin stepă e plictisitor. După 4.000 de km, călătoria noastră se apropia de final. Acesta este ultimul episod din seria 550 Khanate Ride, aventura PeMotoare în Kazahstan. Călătoria a durat două săptămâni, iar în tot acest timp ba ne-am bucurat apusuri magice, ba n-am văzut soarele două-trei zile la rând și am tremurat de frig. Am văzut peisaje fabuloase, dar și locuri aride, în care până și celui mai pesimist om îi dispare zâmbetul de pe buze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 4, 2015 Share Postat Decembrie 4, 2015 Bravo baieti pt toata aventura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate