Atti the Hun Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Salutari, scuterul in cauza este un CF Moto E Charm 150 4t, la care i s-a stricat gatul de admisie. Problema este ca nu gasesc piesa inlocuitoare dat find ca vorbim de un scuter chinezesc,replica honda sh150 , am cautat pe internet, pe la dealeri chiar si in Ukraina... O rezolvare la care m-am gandit este sa pun un gat de admisie de la un alt utilaj care are aceasi dimensiune pe chiuloasa, iar cum probabil carburatorul actual nu potriveste sa pun de la modelul respectiv carburatorul. Este ceva realizabil si de durata sau ce anume m-ati sfatui sa fac ? Mai jos puteti vedea piesa in cauza si desenul tehnic. Mersi PS: Aveti idee de la ce anume ar putea potrivi sa stiu cam ce anume sa caut ? Editat Decembrie 9, 2015 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Decembrie 9, 2015 Autor Share Postat Decembrie 9, 2015 Imi poti da dimensiunile pieselor aratate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 suna la unul din numerele astea - 0788.355.555 / 0749 366 466 / 0727 355 559 este un magazin de scutere si piese de scutere chinezesti. daca e replica honda, s-ar putea sa-ti mearga de kymco. daca ai dimensiuni poti incerca http://piese-kymco.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate