??? Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Mai nea Eugen, nu pricepi ca, chiar daca suntem toti maimute, nu suntem la fel? Oricat te-ai stradui sabagi in aceeasi cusca giboni, cimpanzei, gorile, babuini si macaci, nu vei obtine altceva decat un mare macel. Asta este. Suntem diferiti si inca nu putem convietui impreuna. Oricat te-ai stradui! Poti sa dresezi un arab, sa-l faci sa iti adopte modul de trai, dar cand unul de-al lui, din Isis, ii sopteste ceva, asta ia rucsacul cu dinamita si ti-l pune exact in clubul in care se distra saptamana trecuta. Degeaba le povestesti de dragostea universala, de integrarea in absolut. Peace bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyCat Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Post actualizat in 22 Mar 2016 15:56 Asa ca nu mai fiti obsedati de superioritati false. Si civilizatia din Europa datoreaza foarte multe lucruri negustorilor arabi care s-a plimbat prin India si au adus numerele utilizate acum. Celebrele ''cifre arabe'', de origine din India. De asemenea nu era civilizatie tehnica in Europa fara Al Jabr... O invatati in scoala. Sa nu mai vb. de studii de optica, chimie,etc. Pe la anul 1000 fiintele umane din Evropa de Vest erau niste imputiti care nu se spalau cu lunile si dominati de o biserica amenintatoare. Mai usor cu ''superioritatea civilizatiei vest europene''. Dar uite ca totusi lumea moderna se datoreaza exclusiv europenilor, fara europeni restul ar fi ramas in "intuneric". Arabii cu tot cu cifrele lor nu au depasit niciodata conditia de trib iar fara petrol (platit si descoperit de occidentali) ar fi ramas doar niste amarati de beduini. Editat Martie 25, 2016 de CrazyCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 http://alternativenewsromania.blogspot.co.uk/2016/04/efectul-biologic-al-musulmanilor-dupa-50-de-ani.html#.Vx0mJc3xCio.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 bineinteles ca si la noi...mai ales in familiile de ciobani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 ...mai ales in familiile de ciobani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Felicitari?!... Gheorghita tata, din motive evidente pana acum am evitat sa te bag in seama si nici nu o sa ma cobor pana acolo incat sa incep un dialog direct, insa afla si tu ca, tot din motive evidente, "oompa-loompa" sunt bagati la inaintare strategic, insa nu confunda "politica" USA (Obama-negru) cu UK... care INCA este monarhie constitutionala. Daca primul ministru in UK va fi musulman... ei bine, atunci va fi momentul pentru englezi (si imigrantii aferenti) sa-si faca bagajele si sa predea cheile. Nu confunda toleranta cu slabiciunea. De fapt, sunt foarte curios sa vad rezultatele referendumului UK-UE, din ce observ eu la fata locului englezii nu sunt atat de "speriati" de musulmani cat de invazia "comunistilor" est-europeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Vreau si eu din ce "consumi" tu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Deci m am plictisit de arsenie boca asta.Nu stiu ce atata cu el cand mai e arsenie papacioc.Ala suna mai comercial,mai cool,ar trebui mai mult bagat in seama . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ciao sunt in zona Londrei si am avut pb cu musulmani de cateva ori pt ca am un motor care atrage prea mult atentia.... tema motorului cavalerii templieri...stateam in zona Hayes in teritoriul inamic...localit plina de musulmani si indieni....ak am plecat de acolo cum am fost sfatuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate