Roni Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Salutare, Am o mare dilema: am luat un kit de fibra de sticla gel coat+intaritor+fibra. toate bune si frumoase pana cand a trebuit sa prepar "zeama" pt lipit fibra. Nu se intareste neam. Intaritorul este un lichid cu vascozitate medie, gel coat-ul fiind cel clasic (gen miere de albine). Din pacate, nu-mi pot da seama cat intaritor trebuie sa adaug. Pana acum foloseam crema din aceea roz, la care iti dai seama f usor cum e amestecul potrivit. Aveti vreo idee ce nu fac bine? e prima data cand folosesc tipul asta de intaritor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Salut, Chiar nu exista nicio instructiune in cutie, ceva sa te indrume cum si cat? Practic cum este denumit kit-ul pentru ca sau diferite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2016 nu sunt decat niste informatii scrise f marunt si care iti explica sa nu il bei, sa nu-i dai foc etc ) Cred ca e nasolita baza, pt ca nu se intareste calumea nici cu intaritor clasic, din cel roz. O sa iau maine alt kit si asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Cumpara ceva ce este folosit si se cunoaste eficienta produsului, si ff important, are instructiuni! Trebuie sa cunosti raportul de amestec si timpul de intarire, altfel..... Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Salutare, poducatorl spune asa : 2 % intaritor din cantitatea de rasina cu care lucrezi la o temperatura de 20 de grade celsius timpul de intarire este unde va la 20-25 de minute, dupa ce pui intaritorul in rasina amestecul sa fie facut bine/omogen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) salut, iarna nu prea poti turna decat acasa/cuptor etc(peste 18 grade) , gelcoat 2-3% intaritor alfel crapa cand scoti modelul din matrita , lasat 24 ore , apoi fibra+ rasina 2-3% , Editat Ianuarie 29, 2016 de med_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 Operatiunea o fac in spatiu inchis,aerisit si incalzit. Problema mea e ca,din cate vad, intaritorul nu face reactie cu baza.chiar daca e bine omogenizat tot nu se intareste; dupa 10-15min e tot o zeama lunga.cu ce am lucrat pana acum,dupa omogenizare,nu-i lua mai mult de 2-3 min sa vezi cum creste vascozitatea.iar dupa 5-6 min incepea sa se intareasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Eu mi-am facut de la 0 o sea monopost intr-un garaj neincalzit iarna si am folosit fibra cu gelul si intaritorul exact cum am scris mai sus si nu am avut nici o problema,deci se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 gata si la mine. Cred ca aseara, din cauza oboselii si a folosirii pt 1 data a tipului astuia de intaritor, am pus prea mult/prea putin. Acum e ok, am facut deja prima reparatie, mai urmeaza alte doua omu' cat traieste-nvata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate