kodu Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Salut. Incepand cu luna februarie am deschis service moto in Bacau! Va stam la dispozitie pentru orice operatiuni de intretinere si reparatie a motocicletelor dumneavoastra, precum si consiliere in domeniul moto. Cateva din serviciile oferite sunt: reparatii la motor, schimburi lant si pinioane, reglaje la carburatoare, revizii, schimburi kit-uri ambreaj, service furca, precum si multe alte reparatii. In caz de nevoie va asiguram si transportul motocicletei la service cu masina noastra . Mecanicii nostri au experienta necesara pentru a va ajuta cat mai bine si rapid posibil, totodata pentru orice lucrare de service pe care o efectuam motocicletei va oferim garantie. Pentru mai multe detalii si programari va rugam sa vizitati site-ul nostru http://www.servicemotobacau.ro/programari/ sau la numarul de telefon 0747825802 - Adrian. » Post actualizat in 09 Feb 2016 16:16Oferta service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voinea Alin Postat Noiembrie 19, 2019 Share Postat Noiembrie 19, 2019 Salut Ma scuzati de deranj Am si eu un ateveu si trebuie sa ii schimb toata partea electrica creca stiti la ce ma refer si as vrea sa stiu daca se poate si cat ar costa ca eu sunt din Onesti si nu e chiar asa aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 17, 2019 Share Postat Decembrie 17, 2019 La 19.11.2019 la 22:31, Voinea Alin a spus: Salut Ma scuzati de deranj Am si eu un ateveu si trebuie sa ii schimb toata partea electrica creca stiti la ce ma refer si as vrea sa stiu daca se poate si cat ar costa ca eu sunt din Onesti si nu e chiar asa aproape postare din 2016, nu a mai postat nimic, si crezi ca se uita aici. Nu mai bine suni? Zic si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard Cobzaru Postat Mai 9, 2020 Share Postat Mai 9, 2020 Buna Ziua ! Am un Atv care are probleme la Cutia de Viteze. Este blocata Steluta care angreneaza sensul vitezelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate