Jump to content

Adrian M.

Super Membru
 • Content Count

  2,324
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Adrian M.

 • Rank
  EU

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  Mai 2016
 • Motocicleta
  in cautari
 • Numar Moto
  MAO
 • Club
  nu

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Dragstar 650, Tdm900, R1200RT

Recent Profile Visitors

1,330 profile views
 1. Alea au plecat cu motoreta. Nu aveam poza de sus cu geanta...si am folosit o pe asta. Eram sigur ca voi fi intrebat...ah :))))
 2. bat suta, asa i :))) cu placere. VOi merge si eu la cursul respectiv. n-am treaba cu fenomenul, dar vreau sa vad cum e , si sa mai invat ceva
 3. vezi pe maps LA COCLAU. intre Pallady si Splai e. SI inca o sugestie, ai curs de enduro in we, cu motoreta instructorului-vezi topicul dedicat.
 4. deci? cum e ? :))) eu am renuntat la tractor...pardon, boxer :)))))))))
 5. hai, ca sa poate, inca nu s-a inflamat spuma bavareza, hai ca puteti:) tu sa ne spui :))))))))))))) ca ai card, sau...harem? cum le zici?
 6. Vand TANK BAG ORIGINAL BMW, pentru R1200RT, seria 2005-2009-modelul cu fixare pe sinele de pe rezervor,expandabil. Cumparat din UK cu 170 lire plus transport 10 lire. Cod 71.60-7 681 436. Daca va uitati pe ebay, se vand cu cca 200 euro plus transport. Folosit doar de 2 ori, de cand l-am luat. Stare buna. Voi reveni cu mai multe poze. Pretul meu, 650 lei. Starea actelor? Bucuresti Contact , mesaj privat, postare aici, sau la telefon, 0743180271.
 7. VANDUTA! MULTUMESC MOTOCICLISM. Iar noului proprietar, ii urez sa se bucure de ea fara evenimente.
 8. Si iar incepem o polemica inutila.... Slava tie sfinte GS, unicul si inegalabilul motor! Let there be ...popcorn! :)))))
 9. Capul ala de mistret e genial :)))))
 10. Eu ma tot uitam la Jet14 de 200, mi se pare , cel putin din poze-specificatii, la fix pentru oras. Dar parca n-as da 3000 euro, pe unul (cu tot cu un topcase). Mai analizez, momentan prio 1 e vandut si schimbat motocicleta. Ms de reply. Sa dai 3800 euro pe un scuterici, mi se pare foarte mult. Astea trebuie sa fie o solutie ieftina, simpla, fara pretentii, sa le omori prin oras. undeva la 10000 lei, mi se pare un pret decent pentru un scuterici. Insa, evident, depinde ce pretentii ai.
 11. Comentariu dajtept si la obiect: Asa bajeti, luati fiecare sculele, bateti cap in cap, si iese sigur ceva:))) On topic, daca a mai facut cineva updage la intercom, cu alte difuzoare, sa spuna ce a folosit. Ma bate gandul sa testez, la chinezaria actuala, freedcom. Pana mi se pune pata pe un sistem mai rasarit:)
 12. Si totusi cat costa reviziile la Sym? Se poate posta transparent, cat costa revizia 1 dupa rodaj, revizia 2 3 si 4? parca era domnul de la Sym pe aici, acum cateva pagini. Dupa ce schimb motoreta, o sa vreau si un scuter. Nu intreb ca sa ma aflu in treaba...
 13. 1: @TeDy 'M, dacă strigai, poate ne vedeam. Dar gata, eu am terminat plimbarica. 2: Se știe din start faptul ca exista riscul sa îți pice cadranul, dintr un motiv foarte simplu, proasta întreținere, spălat ca un, ghiolban cu presiune, burduf crăpat, lipsa sau completare din an în Paști cu ulei grup, sau lipsa gresare în articulația intermediara. Cadranul meu arata și se comporta ok. A fost întreținut ok. Și da, stau cu amortizorul esa în, dulap, pt ca l am prins la o ocazie, și nu m am putut abține. La fel de bine as fi luat orice alta piesa interesanta, dacă nu ar fi fost deja schimbata pe rt. Iar cadranul, dacă e sa pice, exista soluții, nu bmw, ca prețul e o gluma proasta CARDAN, mama lui de autocorect. RTUL are acum 123.600, daca tin minte bine:) Cred ca asta a fost ultima plimbare mai lunga, gata si zilele ce concediu, si timp lipsa. M-am dat si cu 2 fjruri, treaba i complicata :))) Asa ca sus cu el.
 14. Vorba i vorba, dai mesaj dacă e
×
×
 • Create New...