Romario Georgian Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Deschid acest topic pt un prieten. Motocicleta in cauza R1 2006. Problema: pierdut arculete tobe leo vince. Ce rol au arculetele ce vin prinse pe tobele de la leo vince ? Cu ce ar putea fi inlocuite ? Se pot inlocui cu altele sau trebuiesc originale ? Sa mai confruntat cineva cu aceasta problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romario Georgian Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 Nu au rolul de a prelua din socul produs de evacuare in turati mari ? El le a inlocuit cu alte arcuri de la alte tobe, problema e ca o toba sta mai inafara coditei iar cealalta mai in interior, iar totul este montat fara nici o improvizatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Gasesti originale la Romimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Nu au rolul de a prelua din socul produs de evacuare in turati mari ? El le a inlocuit cu alte arcuri de la alte tobe, problema e ca o toba sta mai inafara coditei iar cealalta mai in interior, iar totul este montat fara nici o improvizatie. zic si eu ca prostu' da codita e dreapta? adica n-o fi fost motorul trosnit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romario Georgian Postat Februarie 16, 2016 Autor Share Postat Februarie 16, 2016 zic si eu ca prostu' da codita e dreapta? adica n-o fi fost motorul trosnit? Inainte sa le piarda era totul aliniat perfect,motocicleta e dreapta e in posesia lui de mai bine de 4 ani.... exclus aceasta varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Inainte sa le piarda era totul aliniat perfect,motocicleta e dreapta e in posesia lui de mai bine de 4 ani.... exclus aceasta varianta. poate unul e mai tare si altul mai slab(arcurile)...zic si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romario Georgian Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Gasesti originale la Romimoto Multumesc frumos, le a comandat de la Romimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Ma bucur ca te am ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Off-topic: Daca imi pun si eu arcuri pt toba de R1 pe V-Strom, cati cai imi adauga ? Ca V-Stromul meu e cam puturos ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate