Sari la conținut

Romario Georgian

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Romario Georgian

  1. De unde pot sa comand si eu un filtru de aer pentru un o honda cbr 600 f4 i PC 35 original?Nu sport,racing .
  2. Postez in numele unui prieten.Dupa ce a schimbat tobele la o Honda Spirit Shadow 750, palpaie FI din bord chiar si dupa pornirea motorului. Are ideie cineva daca se poate reseta manual?sau doar pe tester ? Stiu ca la Honda F4 I am facut aceasta chestie tot dupa schimbarea tobei,sunt filmulete pentru a stinge FI pe youtube foarte explicative, am incercat sa gasesc si la shadow dar fara succes.... Este generatie mai noua si nu mai este posibil? Ma poate ajuta cineva cu sfaturi,filmulete youtube,detali din cartea tehnica ? Ms anticipat.
  3. E bolnav cu toate boalile, cu capu...are boala copilului pentru toata viata...am aicia docomentu )
  4. O sa ma duc la o constatare la un mecanic, sunetul este foarte slab ( ma gandesc ca e inceputul ), si face cand vrea are chef nu constant.... si tot timpul in decelerare.
  5. O mica intrebare pentru detinatori de honda cbr 600 f4 i,la cat trebuie sa stea turatia motrului la relanti atunci cand acesta este cald ? problema sta in felul urmator,care ar fi turatia corespunzatoare la relanti pentru un honda cbr f4 i ? Deoarece la 1200 rpm dupa ce se incalzeste se aude un pic distributia, dar daca o reglez la 1500 nu se mai aude deloc. MS
  6. Alte sepecificati ? An ? Tip ? Mai exista o varianta sa mergi la nite baieti care se ocupa cu asa ceva... gen tester auto, copiat cip chei, etc.===> mai ieftin (sau poate gasesti ceva pe youtube) Bafta !
  7. Mai multa grija colegi din Bucuresti, cred ca o sa se sesizeze si autoritatile . http://stirileprotv.ro/stiri/social/locul-de-intalnire-al-motociclistilor-din-capitala-motivul-pentru-care-localnicii-le-cer-autoritatilor-sa-ia-masuri.html Ps: Etichetati-va cei care sunteti vedete de acum si ati aparut pe micile ecrane. » Post actualizat in 13 Apr 2016 08:11 Locul de intalnire al motociclistilor din Capitala. Motivul pentru care localnicii le cer autoritatilor sa ia masuri Greseala de incepator nu mi a incaput tot titlul
  8. Sorry ca te intreb dar am si eu o intrebare de ce nu se echilibreaza si roata spate? MS (incepator)
  9. Nu au treaba cand vrei sa treci ceva in evidenta, e in avantajul lor sa perceapa impozitul pe an mai multi bani la bugetul local, chiar daca tu circuli in alt judet-alta tara....zic si eu Te ai confruntant cu situatie de genu ?
  10. Asta stiam si eu ca nu au treaba cand vrei sa treci ceva in evidenta, e in avantajul lor sa perceapa impozitul pe an mai multi bani la bugetul local, chiar daca tu circuli in alt judet-alta tara.... sper sa fie cum ai zis tu si cum cred si eu....
  11. Am si eu o intrebare. Daca am ceva datorii la taxe si impozite pot sa trec o motocicleta pe numele meu fara sa ma afecteze sau problema e atunci cand vrei sa obti certificatul fiscal ? Vreau sa stiu exact daca a mai fost cineva in situatia exemplificata:D Multumesc anticipat!
  12. Buna dimineata ! Ori e un post intr-o parte eronata a unui topic dar denumirea acestuia e Care-i numarul tau norocos? Cu o activitate destul de intensa:D....dar am zis sa imi incerc norocul. Numarul meu norocos ar fi un numar de telefon a unui prorietar de honda cbr 600f4i sport sau o honda cbr 600 rr pc 37,care sa isi iubeasca motocicleta dar sa isi doreasca altceva (tipic barbatesc) si care sa nu ii supraevalueze calitatile si frumusetea... Deci un sfat un nr de tel ?( tot ce e disponibil in momentul de fata sunt prea fardate,cu km dati peste cap,prea mult fond de ten etc. Weekend placut ca doar e vineri!
  13. Inainte sa le piarda era totul aliniat perfect,motocicleta e dreapta e in posesia lui de mai bine de 4 ani.... exclus aceasta varianta.
  14. Nu au rolul de a prelua din socul produs de evacuare in turati mari ? El le a inlocuit cu alte arcuri de la alte tobe, problema e ca o toba sta mai inafara coditei iar cealalta mai in interior, iar totul este montat fara nici o improvizatie.
  15. Deschid acest topic pt un prieten. Motocicleta in cauza R1 2006. Problema: pierdut arculete tobe leo vince. Ce rol au arculetele ce vin prinse pe tobele de la leo vince ? Cu ce ar putea fi inlocuite ? Se pot inlocui cu altele sau trebuiesc originale ? Sa mai confruntat cineva cu aceasta problema ?
×
×
  • Creează nouă...