usercalin Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 (editat) Salutari! Vreau sa imi schimb motocicleta cu ceva dedicat pt offroad(dupa ce am pus cauciucuri 50/50 pe tiger mi-am dat seama ce am pierdut in toti anii mei plimbat cu motocicleta:)) ). Circumstantele ma imping spre urmatoarele 2 modele: 1. Honda crf450x din 2015 2. Yamaha wr450f 2013 Ar fi prima motocicleta de genul, asa ca cele mai importante aspecte pt mine sunt: fiabilitate, noob friendly etc Momentan tind spre Yamaha pt injectie. Honda vad ca se lauda cu reglaje mai usoare/multe la suspensie, steering damper dar la nivelul meu nu stiu cat as simti diferenta. Sunt pe aici posesori care imi mai pot da pro/cons pt modelele astea? Editat Februarie 17, 2016 de usercalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Si crf-ul este injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Si crf-ul este injectie. Din cate vad nu este: http://powersports.honda.com/trail/2015/crf450x/specifications.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Din ce stiu,sunt crf-uri din 2009 pe injectie. M-as mira ca in 2015 sa nu fie. Sau stiu eu prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Din ce stiu,sunt crf-uri din 2009 pe injectie. M-as mira ca in 2015 sa nu fie. Sau stiu eu prost? crf450r este pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Da. Greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 (editat) De obicei o iei pe cea mai ușoară și cu injecție dacă se poate. Întotdeauna greutatea face mult, o să vezi... » Post actualizat in 17 Feb 2016 19:15 Honda e mai ușoară cu 5 kg Editat Februarie 17, 2016 de Lucian Dutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Ambele sunt bune, CRF mai demult aveau ceva probleme Eu am wr250 si sunt f multumit As merge pe Yamaha, cauta pe advrider cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 La hard enduro, europenele sunt mai fiabile decat japonezele WR450F e mai populara decat CRF450X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Februarie 18, 2016 Autor Share Postat Februarie 18, 2016 Se pare ca mi-am facut planu' ca tiganu':)) Ieri am aflat ca motocicletele japoneze vin fara certificat de conformitate... Pe langa pretul motocicletei mai tb adaugati ~1000 de euro pt cacatul ala de hartie ca sa o poti inmatricula... Producatorii europeni se pare ca nu au problema asta. As avea in cazul asta o varianta: Kawasaki KLX450R. Din cate vad are niste chestii enervante. Schimb de ulei e sugerat in manual la 500km fata de 1000 la honda si 2000 la yamaha. Asta nu ar fi o problema dar ca sa schimbi filtrul de ulei trebuie sa demontezi evacuarea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 klx... cred ca o s o vinzi mult mai greu cind va fi cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate