Manea Cristinel Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 (editat) Salut, de curand am implinit varsta de 24 de ani si vreau sa obtin categoria A. Imi puteti recomanda o scoala buna? Precizez ca am categoria B de la 18 ani, am mers cu scutere de diverse capacitati de la varsta de 15 ani insa niciodata pe o motocicleta, doar ca pasager. Editat Februarie 17, 2016 de Manea Cristinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staicu.ionutbs Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Salut. EU am facut cu pantera roz...a decurs totul normal...aveau un suzuky bandit pentru scoala...cred ca mai am numarul la instructor daca te interessata...Tibi se cheama proful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manea Cristinel Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Salut. EU am facut cu pantera roz...a decurs totul normal...aveau un suzuky bandit pentru scoala...cred ca mai am numarul la instructor daca te interessata...Tibi se cheama proful. Multumesc, o sa ma interesez. Vreau pe cineva care sa se implice, nu sa ma lase de capul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Lupu NU Iriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 (editat) Daca vrei iti recomand unde am facut eu, Vali de la LUPU e super ok ! iti dau si numar de contact , contacteaza-ma in privat Editat Februarie 18, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Lupu Daca vrei iti recomand unde am facut eu, Vali de la LUPU e super ok ! iti dau si numar de contact , contacteaza-ma in privat Dap, cu Vali KELu trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Ruscu Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 Salut. Pe site-ul celor de la Lupu nu scrie nimic de categoria A. Stiti ceva legat de asta, nu mai au autorizatie pentru categoria A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Decembrie 29, 2016 Share Postat Decembrie 29, 2016 Vorbeste cu Vali pentru scoala - 0762-946/092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 10, 2017 Share Postat Ianuarie 10, 2017 Vorbeste cu Vali pentru scoala - 0762-946/092 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate