Sari la conținut

Ribo

Super Membru
  • Număr conținut

    3.057
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ribo

  1. Am trimis si eu , Andrei C
  2. ++++ astea folosesc si eu !
  3. de pe ce masina provin si la ce se pot folosi (modele masini) ?
  4. Pai si ce amortizor ai pus pe spate ?
  5. Eu zic ca o sa ajungi tot la ktm . Incepe cu ce vrei tu...dar o sa-ti dai seama ca un KTM e fix ce trebuie pentru enduro si nu exista yamaha sa faca asa ceva :d
  6. tanc motoretele astea spor la vanzare si sanatate
  7. Donez urmatoarele : - 2 armuri enduro marime L-XL ( una ufo , alta no name ) - 2 perechi role marimea 45 (revin cu poze ) - 1 pereche clapari model antic dar functionali marime 45 (revin cu poze) armurile s-au dat s-au dat si claparii
  8. ai ceva spatiu pe mobra daca il carai pe asta De curiozitate ce dimensiuni are strans? Pare ca nu incape in topcase
  9. Mestecanis si TransRarau am apucat sa fac luni la intoarcere spre buc. Ambele sunt perfecte din orice punct de vedere. Bonus mai gasiti si galbiori :)))
  10. salut baietii, s-a pus vreun link cu cursa? n-am apucat sa o vad.
  11. @Dru 600 de unde esti?? fa-i o vizita lui @TNG ca te poate ajuta !
  12. eu cred ca tot de la releul de incarcare este . ai pus aftermarket? schimba-i si pozitia ca la astea de 600 se prajeste rapid ca se incalzeste.
  13. Ribo

    Accidente 2023

    maiculita, si cel cu camionu cat a tras sa intre in sant
  14. ba cine e asta ma ? are 200 posturi si troleaza grav. Prieten ai 10km mersi pe motor si faci pe interesantul. Cauta-ti alt loc.\ Apropos de tura: @Sei, @misionaru daca mergi si cred ca am motoreta gata pana atunci m-as baga si eu :). Indiferent de cazari , cort sau pensiune, as mai face odata toate traseele de acolo.
  15. Ribo

    K1200r

    e misto motoreta , eu am varianta S , dar fiind bmw vine cu servisari necesare fie la reprezentanta sau la alte serviceuri oficiale bmw . Acum nu stiu despre ce an de fabricatie vorbim , dar mai vine cu ceva hibe si "atentii speciale" cum ar fi pompa de abs si alte nimicuri . Ca si ciclistica si tinuta de drum eu as recomanda seria K de la bmw.
  16. Plus ca nu sunt așa wow aceastea din urmā . Am făcut o parte din ele . In rest prin MNE și Bosnia chiar nu te plictisești Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...