Paul Pauldesm Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 salut la toata lumea sunt posesor de husky te 250 08" 4 timpi si nu am ventilator plus nervurile radiatorului sunt cam indoite si intreb este necesar sa caut neaparat un ventilator ?specific ca nu ies in teren cu ea mai mult drumuri de tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Daca nu o fojezi pe loc (urcari,namol etc)si o folosesti doar pentru plimbari soft o poti utiliza fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Pauldesm Postat Februarie 19, 2016 Autor Share Postat Februarie 19, 2016 o sa revin cu poze la radiator cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 salut la toata lumea sunt posesor de husky te 250 08" 4 timpi si nu am ventilator plus nervurile radiatorului sunt cam indoite si intreb este necesar sa caut neaparat un ventilator ?specific ca nu ies in teren cu ea mai mult drumuri de tara Sa ai grija mare cu service'ul la motor si in special la supape/distributie.Atat eu cat si un prieten de la mine din oras am facut praf doua motoare de te si tc de 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Pauldesm Postat Februarie 20, 2016 Autor Share Postat Februarie 20, 2016 Cam asa arata radiatorul cat despre service nu stiu deocamdată unde am sa gasesc unul in jud.hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 e ok radiatorul, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) Teoretic poti sa indrepti lamelele si sa cureti gaurele dintre ele. Da jos radiatorul si dai din spatele radiatorului cu un aparat de spalat cu presiune de la o distanta de la care nu indoaie el lamelele.(sa iasa mizeria-o sa mai ramana--> in special pietricele blocate) Dupaia cu o migala de chinez, incepi foarte usor sa indrepti lamele fara sa dai gaura in radiator. Ajungi la un rezultat decent cu multa rabdare. Editat Februarie 20, 2016 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Pauldesm Postat Februarie 20, 2016 Autor Share Postat Februarie 20, 2016 Chiar o sa fac lucrul ăsta când am timp și răbdare ca nu vreau sa stric nimic și revin cu detalii și poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate