banat rider Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 (editat) salut,stie cineva de unde pot achizitona 2 capace ptr crash pad Rizoma sau daca aduce cineva comenzi de pe polo motorrad acolo am vazut ca au de vanzare,mentionez ca am sistemul complet pe moto ma intereseaza doar capacele care sunt cu filet ca acestea ...http://www.polo-motorrad.de/de/ersatzpad-derlyn-als-ersatzteil-fur-sturzpad.html eu am modelul pe rotund nu conic » Post actualizat in 28 Feb 2016 08:46eu am acest model http://touringshop.dk/product/rizoma-pm-frame-sliderscrash-pads-371/ dar ma gandesc ca se potrivesc si amt model de caace daca este acelasi filet.. Editat Februarie 28, 2016 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Mi-am luat eu așa ceva acum vreo 2 ani de la service/magazinul de pe șoseaua Progresului din sectorul 5...kawa motors parcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Cei de la Mymoto fac comenzi de pe Polo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 Mi-am luat eu așa ceva acum vreo 2 ani de la service/magazinul de pe șoseaua Progresului din sectorul 5...kawa motors parcă. modelul pe rotund sau cel conic ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 (editat) Conic. edit: și au fost prea scumpe. Editat Februarie 28, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Romimoto.ro aduce de pe polo/louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate