JCDenton Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Salutare, Imi trebuie cele 2 prinderi argintii si cele 2 prinderi negre incercuite in imaginea de mai jos. E cineva din Bucuresti care se poate sa construiasca prinderile profi si suficient de rigide avand ca model motoreta mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Daca ai un bomfaier, o bormasina oricat de penala, un spiral si un tarod cred ca ti le poti face singur. Iei o plinta metalica de 4mm, o tai la lungime cu un bomfaier, o indoi dupa cum iti trebuie, dai gaura cu bormasina, filetezi si voila! Eu mi-am facut cand aveam VTR-ul, ca cele originale erau dintr-un zamac de toata jena. Spor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 12, 2016 Autor Share Postat Aprilie 12, 2016 (editat) @Roni Am doua maini stangi Doua luni mai tarziu, nu am gasit pe comanda piesele pe care le caut, deci e vreun mester din Bucuresti care se ma poate ajuta cu prinderile? Cam astea mi-ar fi trebuit http://postimg.org/image/srj3ibw0x/ » Post actualizat in 11 May 2016 14:40Dupa niste sapaturi am aflat ca au mai fost care si-au facut prinderile in genul ala. Imaginea mai jos. La ce magazine se gasesc prinderi de genul acela pe care sa mi le adaptez eu si cum se numesc? Editat Aprilie 12, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 (editat) Ai gasit asa ceva (la carene ma refer)? Editat Mai 12, 2016 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 12, 2016 Autor Share Postat Mai 12, 2016 Ma gandesc ca la origine prinderile sunt plate. Suficient de groase cât sa nu vibreze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Fa rost de niste platbanda mai serioasa si cand ai drum in C-ta (parca asa te laudai pe undeva), treci pe la mine si le rezolvam intr-o ora. 4 bucati alea ai doar? 2 cu 2? Sau fa dintr-o tabla subtire model sau in autocad sau desen simplu de mana sa stiu dimensiunile, vedem de unde gasim niste platbanda, ca ce stiam eu s-a cam inchis si te rezolv eu. Daca ne invrednicim le vopsim si electrostatic, daca o mai merge pistoletu... Sau nu merge rezolvat local, la Dinamita? Stiu ca Pisoiu' ii tot vizita si faceau treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 ai rezolvat cu prinderile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate