MrZee Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Salut, am un Suzuki GSF 600 cu o mica problema. Indicatorul de carburant imi indica ca este gol rezervorul(asa am cumparat agregatul). Probabil s-a defectat sonda. Intrebarea mea este: se poate repara sonda sau sa comand una noua sa o inlocuiesc? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Sigurante ai verificat ? pinii/cablurile de la sensor le-ai verficat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrZee Postat Martie 9, 2016 Autor Share Postat Martie 9, 2016 Nu, nu am verificat pentru ca nu ma pricep. Dar voi incerca sa vad despre ce este vorba. vreau sa o bag in service pentru anumite lucruri si ma gandeam ca as mai fi putut taia un lucru de pe lista daca a mai intalnit cineva problema. O sa incerc sa verific pinii, cred ca atat pot face. merci pentru raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate