Patrick_M Postat Martie 22, 2016 Autor Share Postat Martie 22, 2016 Capacul cu lipiturile a fost primul. Au fost refacute si tot nimic. Asa ca am taiat cu dremel marginile laterale care "tineau" placa si am ajuns la rahatul ala inventat de orezari. Dar e munca pana acolo. Mult diluant ( acetona pura nu am gasit decat la 25 l ) si rabdare. Si o scula buna de sapat in epoxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Bun, si ce zici ca ai reparat la el? Adica ce ai gasit defect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 23, 2016 Autor Share Postat Martie 23, 2016 Inca e la mester. Nu am ajuns sa povestesc cu el. La proba vedem. » Post actualizat in 28 Mar 2016 18:27 Nu s-a rezolvat inca. Cdi-ul a fost facut bucati din nou. Incerc sa inlocuiesc un trasformator smd. Cineva a zis ca il poate copia si sa vedem daca il pot inlocui, ca de cumparat nu gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetuk Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Sal tuturor am si eu un yamaha tt600 cd iul dus ar merge unul chinezesc cd original am gasit la 300e as improviza un cdi pareri va rog mss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate