zîmbesc Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Avem reclamă la Salonul Auto București. Buuun. Avem și topic, chiar dacă e închis. Buuuuuun tare! Neștiind prea multe despre Salonul Auto București dar intrigat fiind de reclama făcută pe un site dedicat moto am căutat pe google să văd care-i șpîrla. Și pătrund (triumfal, aș putea spune) în lumea virtuală de pe www.sab.ro. Din prima sînt întîmpinat de o reclamă agasantă, aceeași prezentă și aici, care mă informază că în perioada 22-24 aprilie se întîmplă blablablaul Închid reclama, hop! Se schimbă data. Ignor asta și mă apuc să citesc textul. N-am rezistat decît primului paragraf, pînă am aflat că deja am intrat în luna noiembrie ceea ce înseamnă că trebe să bag mobra la iernat Mai multă atenție n-ar strica, părerea mea! Editat Martie 16, 2016 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Nu cred ca organizatorii SMAEB au vreo influenta asupra saitului SAB si am impresia ca postind aici nu comunici decit cu organizatorii SMAEB In rest ai dreptate, incongruentele astea deranjeaza, sint percepute ca neglijenta sau indiferenta fata de prezenta in mediul virtual; care e cam viitorul, nu? Editat Martie 16, 2016 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Păi mă gîndesc că dacă își fac reclamă reciproc se cunosc între ei proprietarii afacerilor și, na, poate se anunță unul pe celălalt Oricum, eu nu de asta postasem, ca să le fac lor o favoare și să-și corecteze erorile ci pentru a mă răcori, că eram nițel enervat de atitudinea asta sfidătoare vizavi de consumatori. Acum sînt bine, mulțumesc motociclism.ro Editat Martie 16, 2016 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Pai daca-si fac site-urile cu vecinii de la trei in loc sa lucreze cu profesionisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 ...plictiseala mare prin tecuci luna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 16, 2016 Autor Share Postat Martie 16, 2016 ...plictiseala mare prin tecuci luna asta Neah, ăsta e entuziasm. Vezi tu, de la 1 martie ne-au pus și nouă internet și-acum ne-au scăpat pe cîmpii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SMAEB Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Avem reclamă la Salonul Auto București. Buuun. Avem și topic, chiar dacă e închis. Buuuuuun tare! ... Salutare, Multumim pentru atentionare. Am informat organizatorii SAB despre eroare, si vor remedia imediat. Cu stima, Echipa SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Poa' sa stea salcam pana in noiembrie, atunci vor fi la zi, fara sa se mai oboseasca! Site-ul l-o face vecinul de la 3, da' biletu' de intrare? Cat e biletu'? Tot ca intre vecini? Noooo, acolo e S A L O N, Geneva nu alta, la pret de restaurant, nu de cantina studenteasca! Unii au mers la scoala, au invatat cu sarg adunarea, dar cand s-a predat scaderea au lipsit. Asa-i daca au fost bolnaviori de mici... Pe urma citim ca s-au furat niste casti care erau legate pe mobre, sau chiar mobre cu totu'. Sa pazesti incinta costa, si diminueaza cascavalul, nu mai ajung perisoare in supa etc. Editat Martie 16, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Pai daca-si fac site-urile cu vecinii de la trei in loc sa lucreze cu profesionisti... Sa fie ieftin, nu avem nevoie de programator sau designer, stiu io' pe cineva care se pricepe, mi-a instalat windowsul o data si mi-a downloadat si niste RAM in plus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate