dude123 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Salutare, Are cineva un manual de service pentru modelul de motocicleta mentionat in titlu? Este vorba despre o Yamaha Virago 125 ( yamaha virago 5ajxv125h) . Ofer bere in schimb... Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 La o cautare rapida am gasit doar owner's manual pentru 125, service manual am gasit doar pentru modelul de 250 cc care nu stiu in ce masura te ajuta daca ai nevoie de manual ca sa umblii in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Virago nu se strica. N-ai nevoie de manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Martie 23, 2016 Autor Share Postat Martie 23, 2016 (editat) Are nevoie un prieten care a reusit sa fie exceptia Virago nu se strica. N-ai nevoie de manual Exact acelasi lucru am gasit si eu, doar ca dupa o cautare temeinica... La o cautare rapida am gasit doar owner's manual pentru 125, service manual am gasit doar pentru modelul de 250 cc care nu stiu in ce masura te ajuta daca ai nevoie de manual ca sa umblii in motor. » Post actualizat in 23 Mar 2016 09:42Ii trebuia pentru distributie....deci nu este stricata, doar ca ii trebuie distributie . Editat Martie 23, 2016 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate