Sari la conținut

dude123

Super Membru
  • Număr conținut

    517
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dude123

  1. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace sufletul bun! L-am cunoscut personal, locuia la 5 km de mine. Sincere condoleante familiei!
  2. Salutare , colegi. De unde fac rost si eu de un jigler si un soc pentru un burgman de 400 an 2000 ? Si-a cumparat recent un prieten si se plange ca are consum de 8% , si concluziile sunt ca cele 2 piese trebuie schimbate. Referitor la jigler, m-ar interesa unul cu diametrul de trecere benzina mai mic. Sau pentru cei care au mai avut problema, cum poate ajunge un burgman exploatat de un incepator sa consume cat un camion? 0767 372 693 . Multumesc!
  3. Salutare colegi, Imi vand si eu printesa deoarece trec la treburi casnice de acum si nu mai pot convietui cu ea... Descrierea ar fi: Vand Honda VFR 800 V-TECH din 2005,adusa din Italia,recent inmatriculata cu numere definitive RO, 62000 km in crestere, stare impecabila estetic si functional. Cauciucuri spate Metzeler Sportech 3 nou, nemontat, parbriz nou double bubble ( il am si pe cel original ), schimbate lichidele . Pretul ar fi 3000 euro, telefonul 0767372693 Se poate vedea/proba in Timisoara oricand. Atasat si o poza cu ea.
  4. dude123

    Coleg garaj

    Da mă, exactasa
  5. dude123

    Coleg garaj

    Salutare. Se caută coleg de garaj in Timișoara, chirie lunara 50 de lei. Garajul nu are curent, in rest perfect pt motoreta. Contact la 0767372693 . Zi buna! » Post actualizat in 19 Jul 2018 10:55 Am uitat să menționez. Zona este calea goticului foarte aproape de intersecția Lidia cu Drubeta. » Post actualizat in 19 Jul 2018 10:56 Calea Girocului*
  6. Vand 2 basi ca de nunta. 400 W RMS bucata, Studio M. Pret 200 de euro amandoi ( doar basii, fara statie ) Tel 0767372693. Detalii in anunt. https://www.olx.ro/oferta/vand-2-basi-subwoofer-studio-m-ID8RRA1.html#172be8b6b1
  7. Corect ce zici , pana la un punct. Daca eram 3 iti spun eu ca mizerabilul nu mai oprea sa blocheze drumul Si normal ca am strigat, ideea era sa inteleaga imediat si vecinii ca aia aveau chef de bataie, eroule :*
  8. Isi luase sex oral de la omul invizibil si nu stia unde s-a dus al dreaq, sa ii multumeasca pt portia sanatoasa de madular.... » Post actualizat in 19 Aug 2017 11:50 Multumesc mult de tot , domnule Ivan si da, cu siguranta o sa trec pe la Dvs. cand mai ajung prin zona si abia astept sa primesc niste lectii intelepte! Asfalt uscat si numai bine!
  9. Esti un veritabil parerist, e incontestabil. 1. Nu mergeam pe axul drumului , mergeam pe marginea drumului iar dobitocul dracului s-a bagat prea mult in mine, dar am avut norocul sa tin bine motorul incat sa nu ajung prin copaci. 2. Iti doresc fix aceeasi situatie, oua de camila ce esti, si iti promit ca o sa iti comentez cu obraz , nu prosteste asa cum ai dovedit-o si facut-o tu. 3. Asfalt uscat , si fericire tie, cel sarac cu duhul!
  10. Salutare colegi, Uitati patania mea de azi, defapt ieri, 18.08.2017 Ma deplasam dinspre Timisoara spre Arad si un cercopitec cu un Ford Focus cu numarul de inmatriculare AR-79-RIC se baga in depasire si aproape ca ma baga in sant, trecand razant pe langa mine. Fapt ce ma face sa gesticulez la care tot el , pune frana brusca , masina pusa pe lat in drumul european DN69 , si 2 maimute ies din masina sa imi aplice corectia ca am comentat pt ca era sa ajung sa imi rup una-alta prin corp. Eu vazand intentiile primatelor, intorc spre Timisoara si in limita a 250 de centimetri cubi, ajung in primul sat unde astia ma prind din urma. Franez brusc vazandu-i ca ma prind din urma, la creierele lor fiind in stare sa ma loveasca din mers cu masina, arunc casca si scot telefonul si incep sa filmez.....dupa 30 de minute apare si politia romana, incercand , cel putin aparent, sa intervina obiectiv in a aplana conflictul. Voi ce ati face in aceasta situatie? Ganditi-va ca animalul avea si 2 copii cu el pe bancheta din spate si ar fi pacat sa ii iau banii cu vreun proces , in loc ca acei bani sa ajunga in rechizitele, hainutele si dulciurile copiilor lui..... Rog adminii sa nu stearga linkul sau sa imi explice cum incarc un video cu o marime de cativa zeci de MB. Linkul de pe pagina mea personala de FB este: https://www.facebook.com/robert.mihu/posts/1741696405859657
  11. Îmi cer scuze, Cristian 1 a spus inepția respectiva. Oricum, orice postare de tipul ăsta, scoate mecanicii din întuneric )) scuze inca odată și spor la treabă !!
  12. Alex_en, spunând că ai 400 de moto reparate și susținând că motorul celui în cauză este longitudinal, ești ca in bancul cu cel ce a bătut toată cariera cu ciocanul in rotile trenului și la pensionare se duce și intreaba "da la ce dracu a trebuit sa bat mereu in rotile alea?" . Tocmai ai oferit răspunsul la întrebarea " de ce nu avem mecanici buni in Romania?". Numa' bine. Și app, poziția vibrochenului da tipul motorului
  13. Prima data, daca folosesti bujie CR8 incearca sa o schimbi cu CR7 si vezi daca da rezultate. Daca nici asa, cu siguranta va functiona cu CR6E. Cand le-au calculat japonezii, din cauza ca un cilindru va fi mai cald decat celalalt ( ca deh, e un V transversal ) , au calculat de asemenea ca trebuie bujii diferite pentru fiecare cilindru. Ca si info, R = rezistivitate(rezistenta de balast) . Incearca ce ti-am zis si revino cu un feedback Succesuri!
  14. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Razvan!! Inca nu-mi vine sa cred....
  15. Salutare, colegi! Stie careva un garaj mai ieftin in zona Simion Barnutiu aici in Timisoara, prin apropierea hotelului Strelitia? Ma intereseaza un loc pentru un motor si nu am reusit sa gasesc pana acum! Multumesc si un sezon fara incidente! » Post actualizat in 23 May 2017 13:00 Inca de actualitate cererea! Mai are careva un loc in garaj, zona modern, sau vreun doritor sa inchiriem un garaj tot acolo in zona? De ex, am gasit un garaj la 50 de euro chirie lunara, pe strada Ion Creanga. 0767372693. O zi buna!
  16. 1. Bujia ai schimbat-o? Schimb-o daca nu, ca e cea mai ieftina solutie la problema. 2. Ai pierderi pe circuit si prin inlocuirea releului de incarcare, elimini efectul, poti ajunge astfel la a trece releul de incarcare la categoria consumabile. Pentru a nu mai avea probleme cu releul, e nevoie sa verifici toata instalatia, care oricum pare a fi busita destul de naspa tinand cont si de problema de mai sus.
  17. Incearca prin a da jos carburatorul si sa il cureti. Apoi ia-i eventual bujie noua daca simptomele raman in continuare. Vezi socul sa nu fie permanent actionat, fiindca poate produce acest simptom, fiindca o inneaca si se opreste la acceleratii tari.
  18. Salut. La Mobra Super 50 se potrivesc cele de caseta de directie de la Dacia 1310, dar din pacate, nici alea nu tin prea mult. Poate ceva colegi care au detinut Hoinar stiu sa iti zica si mai bine. Numa bine!
  19. Chiar ii stiu pe baieti. Veneau spre noi, un grup de motociclisti, sa facem o iesire si nu mai ajungeau. Aflam ca un sofer de 20 si ceva de ani, FARA PERMIS, mort de beat, alcoolemie de 1,1 la mie , cu inca un pasager extrem de beat care practic dormea pe locul din dreapta, intr-un SUV marca Mercedes ML , au intrat in prietenul asta . Vai s-amar de lichelele astea de bani gata care cred ca sunt zei. Eu l-as baga la puscarie, sa invete ceva din aceasta intamplare. Insa la noi, in functie de cine esti, poti sa omori oameni, fara sa patesti mare lucru.....
  20. dude123

    Probleme Hornet

    Dar v-ati gandit ca de la ploaie se poate? Chiar ieri m-au sunat niste prieteni , si de la atatea torentiale le-a intrat apa pe la carbelitoare si aia e. Dupa ce se duce apa, adio probleme si ramai apoi cu gandul toata viata, ca ce o fi avut motoru, cand raspunsul e penibil de simplu.....
  21. dude123

    Probleme Hornet

    Exact cum zicea yoyo_man , vezi daca ai benzina in rezervor, in primul rand ) Apoi, daca ai benzina, vezi cu furtunul scos daca si merge benzina catre carbelitoare. Daca totusi primesti benzina, vezi si CDI-ul. Hornet este o motocicleta deosebit de fiabila si la cum ai prezentat pare ca ai luat cea mai defectuasa motocicleta. De multe ori, ca si in cazul auto, unde piesa dintre volan si scaun este cauza majoritatii problemelor, si la moto poate fi din acelasi motiv. Numai bine! » Post actualizat in 30 Jun 2016 07:59 Si daca nu iti da benzina, incearca sa pui pe direct, anuland pompa de benzina .
  22. Ia-ti TRW. Accesibile si ca pret si nu au elemente de "slefuire" . Ceva mai moale sa fie, ca si compozitie a partii active.
×
×
  • Creează nouă...