grex Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 nu am gasit un topic dedicat acestui model. ceva parareri de la posesori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Care din modele mai exact?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) Care din modele mai exact?? Ala portocaliu, scrie KTM cu alb. Editat Martie 25, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 25, 2016 Autor Share Postat Martie 25, 2016 era vorba despre KTM 990 SUPERMOTO. Nu stiu de ce nu a iesit asa in titlul topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 eu am vazut unele pe care scria cu negru sau cu gri, mi`au facut o parere misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) ala nu-i supermoto, ii naiked Editat Martie 25, 2016 de tzakedotnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Ala nu prea ii naked...e un supermoto mai mare....mega moto sau motard dupa cum scrie prin reviste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate