Promoe Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Salut dragi colegi, sunt foarte curios daca pot schimba DOAR toba finala de la un CBR 600rr 2003. Din ce am vazut pe net trebuie schimbat cu totul ( inclusiv prelungirea tobei ce duce spre scarita dreapta pilot. Intrebarea este se poate adapta si schimba doar toba finala ?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Promoe Postat Martie 25, 2016 Autor Share Postat Martie 25, 2016 M-am uitat deja la asta si la inca 2. Nu prea m-a lamurit. Intrebarea era daca am nevoie de toata tzevaraia dupa mine, sau pot pune doar toba finala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Finala are cotul de care zici tu sudat. Asadar , dai jos finala si pui una sport care vine cu cot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Promoe Postat Martie 25, 2016 Autor Share Postat Martie 25, 2016 Problema e ca majoritatea nu au cot, sunt drepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 http://www.motofly.ro/prezentare/toba-arrow-titan-pt-honda-cbr-600-rr-2007-2010-(698) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Promoe Postat Martie 27, 2016 Autor Share Postat Martie 27, 2016 http://www.motofly.ro/prezentare/toba-arrow-titan-pt-honda-cbr-600-rr-2007-2010-(698) Nu prea inteleg cu ce ma ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pe outletmoto.ro exista evacuări moto ce s-ar putea sa îți fie de folos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Pe outletmoto.ro exista evacuări moto ce s-ar putea sa îți fie de folos... pai probabil ca vrea ceva de targ, deci esti offtopic pentru rr03 cred ca e un pic mai dificil cu toba undertail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate