raikk Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Am un prieten care ar vrea un scuter pana in 50cc sa-l conduca doar cu B-ul. Problema este ca el are cam 100 kg si ar vrea ceva cu care sa poata urca un deal cu mai mult de 10-20 km/h. Sa nu se chinuie cu el, in mare parte. Ceva silentios ar fi de preferat. Acum nu stiu care-s mai ok la zgomot 2t/4t.. Bugetul ar fi 1000 euro. Ceva recomandari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 (editat) recomand motoreta care am avut-o si eu cu racire pe apa, malaguti fifty top, are pana in 50cc, urca lejer si cu doua persoane, singura problema sa zic ar fi ca este galagioasa, in plus are cutie de viteze care ajuta foarte mult....Eu recomand asta pentru ca am avut timp de 3 ani si nu am avut nici-o problema chiar daca am chinuit-o, scuterele mi se stricau din 2 in 2 luni......Inca ceva, consuma undeva la 3.5l/100km dar merita...Daca nu vrea sa renunte la ideea de scuter, yamaha mbk, aprilia sau malaguty... Editat Martie 30, 2016 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Yamaha Aerox, sefuleee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 Aerox. La banii astia gasesti ceva cu un set tuning decent. Problema e ca pentru ca 2 timpi si pentru ca toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 2t e mai puternic decat 4t,poti lua 2t cu set 70-80cc(ceva Polini) sau un 4t 80cc(modificate, normal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate