Geamanu Daniel Mihai Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Salut! Astazi am observat ceva "scurgeri" de lichid intre blocul motor si chiuloasa si m-am gandit ca este vorba de garnitura de chiuloasa. Ma gandesc sa o schimb singur fara sa apelez la un service ( locuiesc in germania si asta ar costa foarte scump) asa habarnist nu sunt dar nu am mai facut asta niciodata de aceea am urmatoarele intrebari : 1. Dupa inlocuirea garniturii , cu ce forta se strange chiuloasa N/CM si in ce ordine , 2. Dupa inlocuire este necesara reglarea ventilelor daca da as vrea sa stiu care lera se foloseste pt admisie si care pt. Evacuare. 3. Unde trebuie sa acord o atentie sporita ( optional) Multumesc anticipat ( daca am postat gresit rog un moderator sa mute Topic-ul. Functia search nu mi-a fost de ajutor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 incearca aici : http://www.carlsalter.com/download.asp?p=1541 daca nu cauta Haynes Manual pt bandit. Spor si grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Daniel Mihai Postat Aprilie 3, 2016 Autor Share Postat Aprilie 3, 2016 Multumesc ! Am descarcat manualul, o sa incerc itai sa o strang ... poate e slabita ,sa schimb garnitura este mult prea complicat ... este mai simplu sa schimb motorul cu altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate