Jump to content

Zven

Super Membru
 • Content Count

  1,250
 • Joined

 • Last visited

About Zven

 • Rank
  Keine Seele

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Suzuki GSF 600 N
 • Numar Moto
  2VEN
 • Club
  Black Sheep

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. @BLACK SPIDER de unde ai luat protectia de la roata spate si cat te-a costat. As pune si eu pe bandit, ca fostul proprietar i-a taiat protectia de de sub sea si arunca apa si noroi peste tot. Merci si spor la proiect. Arata bine.
 2. Pai si nu ne spui si noua ce ti-ai achizitionat?
 3. Incearca daca poti sa fii atent ce se intampla/ce faci inainte sa se blocheze. De obicei se blocheaza/freeze din 2-3 motive. Cel mai des intalnit este momentul in care faci donwload si merge constant la viteze mari(peste 10 MB). Daca nu au suficienta putere si memorie interna sa sustina astfel de transferuri se blocheaza.
 4. Mani anul asta va participa la clasa male moto. O sa fie interesant de urmarit, si sper sa fata fata cu brio.
 5. Sa va luati tastaturile cu voi. Ca sa stim care e care :))
 6. Ma bag si eu la o berica. Inteleg ca s-a hotarat quantic. Hotarati si data si sunt mari sanse sa apar ai eu
 7. Pune un link te rog. Ca m-as apuca si eu.
 8. Daca nu ai cunostinte care sa aiba experienta si rabdarea necesara sa te indrume, e ok sa mergi si singura, fara sa bravezi si ai sa avansezi pe masura ce o sa faci km. Un traseu usurel si nu foarte departe de pipera ar putea fi https://goo.gl/maps/qDVuHeGBP6D2. E combinat(oras, dn, sate, curbe nu foarte grele). Nu merge incordata si cu frica. Incearca sa te bucuri de plimbare, obisnuiestete cu motocicleta ta. Spor si have fun!
 9. Ce zice @serveroprisan am aplicat si eu, doar ca eu am termostat wireless, si l-am mutat direct in camerea cea mai friguroasa, iar la celelalte calorifere doar am mai inchis robinetele(care sunt clasice, simple). Din 2-3 incercari am ajuns sa am aceeasi temperatura in toata casa. Am si insemnat cu un marker pozitia pe fiecare robinet in parte, in caz ca o sa umblu pe la ele sa nu mai stau sa testez iar. Spor!
 10. Zile sar`na, nici eu nu le alung, si am un amic care le tot alunga, pana intro toamna cand nu mai mergea ceva electrica la mobra ca a avut niste soareci pe acolo si le era foame. De atunci se tot uita poate poate se mai lipeste vreo matza de motorul lui, dar nu are noroc )
 11. Drumul poate fi facut si cu moto. Eu am fost in 2016, plecat de joi si intors marti(asta ca sa nu faci 1200 km intr-o zi si a doua sa fi neom). Cazarile intermediare au fost in tara, la dus in timisoara si la intors in oradea. Pt amatori de cat mai multa distractie, cazare in campingurile din vecinatatea imediata a circuitului. Spor si drum intins.
 12. Stai linistit,ca am apucat eu sa vad "filmarea" si mare lucru nu intelegi din ea.
×
×
 • Create New...