Jump to content

Zven

Super Membru
 • Content Count

  1,253
 • Joined

 • Last visited

About Zven

 • Rank
  Keine Seele

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2012
 • Motocicleta
  Suzuki GSF 600 N
 • Numar Moto
  2VEN
 • Club
  Black Sheep

Recent Profile Visitors

1,216 profile views
 1. Se mai vehicula si ca s-ar putea sa faca pauza un an ca sa isi revina fizic. Dar o sa auzim la 16:00 ce si cum. Da inafara de site-ul MotoGP se va mai vedea undeva interviul live?
 2. Se pare ca Lorenzo are de facut un anunt. Din ce am gasit pe net la o cautare rapida se speculeaza ca isi va anunta retragerea din MotoGP ... https://www.autosport.com/motogp/news/147133/lorenzo-poised-to-make-announcement-on-his-future Chiar sunt curios ce vrea sa zica
 3. Sa va plimbati cu placere si fara incidente. Faina culoare, si model mai ales. Din fata seamana cu avatarul lui Punisher
 4. La modele refurbhised te uitasi ? Da stiu ca multa lume fuge de el, dar majoritatea vanzatorilor de astfel de laptopuri dau garantie la ele de 3 ani, plus ca vin cu licenta de windows 10.
 5. @BLACK SPIDER de unde ai luat protectia de la roata spate si cat te-a costat. As pune si eu pe bandit, ca fostul proprietar i-a taiat protectia de de sub sea si arunca apa si noroi peste tot. Merci si spor la proiect. Arata bine.
 6. Pai si nu ne spui si noua ce ti-ai achizitionat?
 7. Incearca daca poti sa fii atent ce se intampla/ce faci inainte sa se blocheze. De obicei se blocheaza/freeze din 2-3 motive. Cel mai des intalnit este momentul in care faci donwload si merge constant la viteze mari(peste 10 MB). Daca nu au suficienta putere si memorie interna sa sustina astfel de transferuri se blocheaza.
 8. Mani anul asta va participa la clasa male moto. O sa fie interesant de urmarit, si sper sa fata fata cu brio.
 9. Sa va luati tastaturile cu voi. Ca sa stim care e care :))
 10. Ma bag si eu la o berica. Inteleg ca s-a hotarat quantic. Hotarati si data si sunt mari sanse sa apar ai eu
 11. Pune un link te rog. Ca m-as apuca si eu.
 12. Daca nu ai cunostinte care sa aiba experienta si rabdarea necesara sa te indrume, e ok sa mergi si singura, fara sa bravezi si ai sa avansezi pe masura ce o sa faci km. Un traseu usurel si nu foarte departe de pipera ar putea fi https://goo.gl/maps/qDVuHeGBP6D2. E combinat(oras, dn, sate, curbe nu foarte grele). Nu merge incordata si cu frica. Incearca sa te bucuri de plimbare, obisnuiestete cu motocicleta ta. Spor si have fun!
 13. Ce zice @serveroprisan am aplicat si eu, doar ca eu am termostat wireless, si l-am mutat direct in camerea cea mai friguroasa, iar la celelalte calorifere doar am mai inchis robinetele(care sunt clasice, simple). Din 2-3 incercari am ajuns sa am aceeasi temperatura in toata casa. Am si insemnat cu un marker pozitia pe fiecare robinet in parte, in caz ca o sa umblu pe la ele sa nu mai stau sa testez iar. Spor!
×
×
 • Create New...