Sari la conținut

Zven

Super Membru
  • Număr conținut

    1.382
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Zven

  1. Ce inseamna protectie la vant ? Mie mi se pare subiectiva aceasta zona cu vantul, ca fiecare e cu preferintele lui. Eu daca vin de pe bandit de 600 versiunea naked la mt-09 tracer 2016 sunt deja prea protejat. Singura "problema" este ca inca nu am reusit sa gasesc o pozitie a parbrizului in care sa nu fie turbulente sau galagie aiurea, si din ce am citit pe net parerile sunt foarte impartite. Mai testez. Pana acum am testat cu: 1. parbrizul original te protejeaza ceva, dar dpmdv este una minima. Aerul ajunge de la piept in sus. 2.parbrizul touring de la yamaha(vezi poza de mai jos) si nu sunt foarte multumit de el, in ideea ca protejeaza bine dar in oricare dintre cele 3 pozitii ba e galagie, ba turbulente, ba arunca aerul direct in zona cu viziera si nu poti merge nici cu ea deschisa nici intredeschisa. 3. cumparat un givi d2212s cu deflector universal(ceva de genu asta) si in pozitia de sus pare sa fie cel mai eficient. Inca nu am testat cu toate pozitiile de la deflector, si tre sa mai verific putin si handguard-urile ca ating parbrizul la virare maxima. ps: am intrat si eu in randul vostru de vreo luna asa- mt-09 tracer 2016 ~52k km, cumparata de la BV. E cea din poza :). ps: am ajuns deja la @TNGsi s-au facut cele necesare
  2. Nici cafeaua nu mai intra ca si ea stie ca e luni Da dii ce sa faci. Astept pauza de masa sa bag meniul de pranz (somnu de frumusete) 🫣
  3. La 2-300 ron nu o sa gasesti ceva si cu noise canceling. In pricipiu mai tot ce inseamna in ear atenueaza destul de mult zgomotul ambiental. Poti sa te uiti si la skullcandy ca au un model(dime 2) in banii aia, dar nu o sa aiba o fidelitate extraordinara. Autonomie e undeva la 3h castile si pa a la 12 cu reincarcare din suport.
  4. Nu ai ce sa faci. Asa cum a zis colegul de mai sus, paginarea se schimba la destinatie. Indiferent de ce ii faci tu tot asa o sa apara. Vrea in word 2007, ca daca il faci versiuni mai recente si il salveaza docx, 2007-le nu o sa il deschida. Pentru a evita astfel de probleme il printezi/exporti in pdf si ramane asa forever ... Spor
  5. Asta e teapa de primavara, ti vezi cu soarele da te iau frigu pe la spate
  6. S-a introdus ceva ceva vezi https://www.digi24.ro/stiri/economie/un-craiovean-care-a-vandut-o-masina-cu-kilometrii-dati-inapoi-obligat-de-instanta-sa-restituie-banii-video-1432046 neata
  7. Ce drac facusi bre? uofff.
  8. que ? lasa permisu acolo in portofel ca e la caldurica mneata
  9. Ca sa iti faci o idee, eu am 1,83 si vreo 70 de kg. Am un Bandit de 600 si nu se vede aiurea din exterior. Am mers si pe mt07 si mi s-a parut o pozitie buna(parca putin inclinat spre fata). Proprietarul acelui mt07 are pe la 1,90 si tot nu e vedea asa caraghios. Am apucat sa incalec si un nc 700xd cu acea cutie automata si pozitia mi s-a parut ok, cumva catre pozitia de adventure. Despre modelele din zona Honda CB650, daca seamana cu modelul anterior(CB600) singurul aspect care nu mi`a placut este unghiul de bracaj, care este foarte mic pentru un naked, fiind comparabil cu cel de la cbf600. Daca vrei totusi ceva cu care sa poti face si un offroad usor(forestiere si alte drumuri de genu) fara un efort prea mare mergi spre zona de adventure. Le poti face si cu naked-ul dar pozitia oferita de clasa adventure este mult mai buna. La inaltimea voastra oricum nu o sa stati inclinati spre fata pe nici un naked, dar difereranta unghiului genunchilor se va simti in timp. Eu unu as alege de prin zona cb500x/mt07 tracer/nc750/nc750X. Asa cum a zis si @Adrian M. vezi aici(https://cycle-ergo.com/) cam care pozitia pe modelele in cauza pentru inaltimea ta si a fiului si dupa alege cu sufletul. Spor(t)!
  10. Cat dureaza aceste simptome? Daca o lasi 20-30 de min dupa ce o speli mai face asa? Cum speli mobra? Jet cumva. Vezi sa nu fii prea constiincios cu jetul ala si sa ii dai de prea aproape de bord. Daca esti mai tehnic vezi procedura de mai jos https://www.motorcycleforums.net/threads/yamaha-fault-codes-list.55221/
  11. Am ras niste "taci si inghite" cu cartofi, si acu ma scarpin pi burta. Ar mere niste berule de alea de zice Taz, da nu cred ca ma primesc aia la politie la poze cu berule prea multe "la mine" haida spor(t)!
  12. Pai ce primim si bonuri de masa ? Eu deja ma uit dupa mancare
  13. Si daca te loghezi da eroare: "cannot play video"
  14. Acum am Alpinestars SMX-1 Air. Sunt la al 3-lea sezon. Le-am folosit atat in oras cat si afara, adica la orice tura. Avand in vedere ca fac cam 4-6K km pe an si abia acum au inceput sa dea semne cat de cat clare de oboseala, nu inteleg de unde intrebarea. Da, nu merg pe zapada, si ploaie au prins doar cand s-a intamplat. In plus, au costat cred vreo 280 ron. Trimitele ca nu cred ca e cazul sa se desfaca asa repede. Am mai avut niste Icon-uri de vreo 150-190 de lei care au inceput sa cedeze abia dupa ce am cazut cu ele de vreo 2 ori.
  15. Ce marime sunt? Intreb pentru ca am patit si eu asa la un momendat. Ideea e ca urmatoarea data cand mi-am luat manusi, am luat L. Sunt un pic largute la incheietura(in sensul ca scai-ul e la maxim, si putin peste) dar nu am mai avut problema asta.
  16. Hallo, care ai pus bilet prin sectorul 2 ? Ca vad ca a luat careva niste bani ?
  17. Nici un autovehicul/motocicleta nu este calibrata la viteza reala. Majoritatea au ceva km/h mai putin decat in realitate. Ar trebui nu cred ca este suficient. Si inafara de asta o sa ii schimbi ciclistica. Asa am zis si eu cand aveam 160 pe bandit(asa l-am luat), si nu mi se parea sa sta cauciul aiurea, si dupa ce am pus 150(ce scria in carte) hopa, stai ca sta mai bine pe curbe, se inclina mai usor etc etc. Daca japonezu a pus ceva pe motorul ala cred ca stie el ce a facut. Spor!
  18. De fapt pe spate ai 160/60/R17. Daca pui 150/70/R17 o vitezometrul nu o sa iti mai indice viteaza corecta. Teoretic o sa iti creasca viteza in mers cu aproximativ 5 Km/h. In plus, cum se aseaza pe janta? Oara sta bine?
  19. Daca nu te feresti sa treci granita, meri la bulgari in zona durankulak / ezerets. Sunt o gramada de plaje salbatice/pustii/ cu ocupare mica. Ca sa treci la ei ai nevoie doar de o declaratie pe proprie raspunde ca nu ai covidel, nu ai intrat in contact cu persoane care au/au avut in ultimele 14 zile, etc etc. Desi nu cred ca te intreaba nimeni de sanatate. Spor.
  20. Eu am un costum de ploaie din 2 piese, o geaca de bicicleta de la decathlon si o pereche de pantaloni de pe la petrom(model pentru angajati). NU am avut niciodata apa la "termometru". Simplu, geaca fiind mai mare trece peste talia pantalonilor. Deci tot ce se scurge, se duce mai jos. Geaca a fost 50-70 de ron. Daca/cand o sa cedeze vulcanizarea de la cusaturi, ma duc si imi iau alta. Si am venit in 2016 din Cehia si pana la granita cu Romania numai pe ploaie. Asa ca depinde foarte mult cu te echipezi
  21. Care praf, care tigai, oale si alte ustensile de le tine omu prin bucatarie ... Ah, bucatarie, ce o fi aia, ca nu am mai vazut de cand am iesit din starea de urgenta.
  22. As veni, da nu i-am dat jar la magar si la pauza eu in loc sa stau cu voi eu o sa alerg sa va ajung din urma. Drum bun si asfalt uscat sa aveti !
  23. hmm ... :)) se aplica si la femei ?
×
×
  • Creează nouă...