Dante-ACM Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Salut, am geaca Harro de piele din imagine. Vine cu protectii hard umeri, coate si antebrate. Pentru spate are un buzunar interior in care pot baga o protectie. Intrebarea e ce bag acolo? De unde cumpar si de care? Ca forma exterioara pare ca ar trebui una gen cocoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 In functie de marimea care s-ar potrivi cu buzunarul gecii (pe masurate), iti faci comanda de aici : https://www.louis.de/en/produkte/retrofit-protectors-for-motorcycle-clothing/896 sau cauti second-hand de la baietii care mai vand pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 Protectia aia nu cred ca o vei gasii de vanzare, iti cumperi una normala si o decupezi dupa buzunarul ala, eu totusi cred ca acolo a fost o protectie din spuma mai groasa diferita de cele standard subtiri cat degetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate