bolbo Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Daca ai timp il aduc la tine sa-l vezi. Am scris un sms azi la nr care pare a fi al tau. » Post actualizat in 01 Sep 2016 11:33 Azi am fost cu burgmanul la TNG si l-a reparat. Era infundat filtrul de la pompa de benzina. Mecanic foarte bun insa, in primul rand, un om deosebit. Multumesc inca o data TNG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florantz Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 Salut! La inceput in descriere ai spus ca pompa a fost schimbata,daca pompa era noua nu era si filtrul din ea nou?Ma confrunt cu fix aceeasi problema :d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florantz Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Stiu ca am raspuns la un topic vechi dar nu este inchis.El specifica "filtrul de la pompa de benzina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate