Rimio Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Daca exista proprietari de garaj in zona Crangasi care ar fi dispusi sa inchirieze un loc (sau chiar tot garajul) va rog lasati un PM. Nu am mobra galagioasa si nici nu surubaresc la ea, vreau doar un loc unde sa stea ferita de intemperii. De asemenea, daca stiti parcari subterane/acoperite, cu plata, in zona Crangasi sau Victoriei, informati-ma si pe mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 la auchan. e free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Preda Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Buna idee cu auchan, eu stau chiar langa Lacul Morii. Este cumva pazita parcarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Revin si eu cu aceeasi intrebare : un loc pe perioada iernii pentru o motocicleta naked in vecinatatea Crangasiului se gaseste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 la auchan. e free cineva a ramas fara scarite...in parcarea de la Sun Plaza...asa ca aveti grija cu astea free... @initiator, cauta in complexurile rezidentiale de pe langa tine...poate inchiriaza sau vinde cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate