Sari la conținut

Rimio

Membru
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rimio

  1. Nu cred ca are ceva de castigat daca nu iti da actele. Cred ca doar ii e lene.
  2. Ochii la drum, nu la turometru . Si cu gropile/hopurile, vine cu experienta. Cand dai cu ouale de rezervor sau sari de pe sea, creierul ajusteaza singur viteza "recomandata".
  3. Inca o intrebare: unde se gasesc scutere china noi? Autorul zicea ceva la 2000 de lei. Pare tentant.
  4. Am fost. Am fost cuminte . A meritat drumul, Bucovina FTW.
  5. Si cel electric tot noname china e. Tu ai gasit vreun review?
  6. Asculta-l si pe Geo, ca zice bine ce zice. Nu e vorba doar de bani aici, gandeste-te si la oasele tale si la timp. Sa zicem ca esti temperat si nu faci tampenii, dar si daca o pici la viteza mica si i-ai rupt schimbatorul sau i-ai indoit ghidonul o sa-ti strici weekend-ul/vacanta. Parerea mea: incepe pe ceva mic (nu neaparat cilindree cat greutate), cu centrul de greutate cat de cat jos, si invata sa te dai. Eu am pornit cu un Virago de 250, cu care m-am distrat maxim, pentru ca era foarte foarte usoara. CB-ul a fost un mic challenge la inceput, dar am simtit imediat diferenta de putere, si cu ea chiar ma puteam apleca in curbe. Acum am TDM-ul, o chestie destul de mare cu centru de greutate destul de sus (si am auzit ca modelele mai vechi il aveau si mai sus). Dupa 7000 de km cu ea tot se mai intampla sa ma prinda in offside, mai ales daca nimeresc nisip sub picior. Si nu-s mic, nici ca inaltime, nici ca greutate .
  7. Vineri ora 18:00, la Petrom-ul de la pod, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti? » Post actualizat in 22 Jul 2016 07:53 Deci, e cineva interesat?
  8. Pe pagina FB a evenimentului s-au anuntat cele 5 trupe "necunoscute": sunt artisti emerging care poate nu au avut ocazia sa cante in fata unui public mare. Ca vor canta bine sau rau, ramane la latitudinea fiecaruia. Eu sper ca o sa fiu placut surprins. Daca nu, beau o bere si astept headlinerii. Campul e mare si e loc de activitati .
  9. Daca e cineva interesat de plecare in grup, putem sa discutam aici sau pe topicul pe care l-am creat acum cateva zile: /index.php?/topic/739885-lupii-liberi-plecare-vineri-22-iulie-seara/?hl=%2Blupii+%2Bliberi
  10. Din pacate nu am un raspuns, desi mi se pare un consum cam mare. Totusi, am o intrebare: daca iti consuma 400ml/1000km, mai faci schimb de ulei? Sau doar completezi pe parcurs?
  11. Sa vedem daca se mai strang si altii, se pare ca nu sunt asa multi doritori pe forum . Daca nu se mai anunta nimeni, tinem legatura in privat. Altfel, aici.
  12. Scuze, din Bucuresti. Locatia exacta o stabilim dupa, in functie de nevoi si posibilitati. Nu e ca si cum s-au adunat 100 de oameni si avem probleme de logistica ).
  13. Merge cineva de aici la Lupii Liberi? Putem face o plecare in grup, vineri dupa-amiaza sau seara, in functie de posibilitatile tuturor.
  14. Amenzile se dau repede. Tabla se repara usor. Oasele nu. Si asta nu e singura opinie de genul asta, doar ca sunt pe telefon si caut greu. Dupa cum spuneam, sinistru, mai ales venind de la niste oameni expusi zilnic la astfel de pericole.
  15. Nu imi vine sa cred ca sunt "motociclisti" care zic ca trebuia sa il loveasca pe bicilist. Parca sunt pe trafictube, numai acolo am gasit oameni atat de sinistri.
  16. Cred ca mai ieftin iesi sa cumperi jamba noua de pe ebay.
  17. Rimio

    Accident Pod Grant

    Al treilea accident pe ziua de azi, doar in Bucuresti. Wow.
  18. Dar vorbiti frate pe PM, dati-va intalnire, melteniti-va si ati rezolvat problema. Toata lumea a inteles opinia ta. Drept urmare, mai multi useri, printre care ma numar si eu, te considera (cuvant urat). Motivatia poate difera de la unul la altul, dar se invarte in jurul ideii ca tu consideri tentativa de omor ca fiind o urmare logica la un banal schimb de obscenitati. Gata, te-ai facut auzit. Acum nu incerca sa ne convingi ca ai dreptate, pentru ca tot (cuvant urat) o sa ramai si peste 3 posturi. » Post actualizat in 22 Jun 2016 09:24 La fata locului nu e asa simplu. Cand doua masini incearca sa te opreasca, in general vor sa o faca ca sa te lase lat. Daca opresti e game over. Singura sansa e sa mergi prin locuri greu accesibile sau sa-i dai blana, ambele solutii dificile cand esti cu pasager. Prin cuvant urat ma refeream la C R E T I N. Ca sa nu existe dubii.
  19. Al doilea accident in cateva ore, tot nasol. Azi de dimineata mai era un naked (cred ca GSR, nu am vazut prea bine) cu furca muci, pe Grivitei la coborarea de pe Basarab. Riderul era deja in ambulanta si l-au luat la spital, am inteles ca nu avea fracturi (a apucat sa ridice motorul) dar nici prea bine nu se prezenta, pasagera (neechipata) parea intreaga si era langa platforma.
  20. Temperatura e in regula cum ai descris, si la mine statea la fel si nu am avut vreodata probleme. Cat de pornit, trebuie sa o "simti" putin, o sa te inveti cand sa tragi socul si cand nu . Nu e nevoie (si nici indicat) sa tragi de acceleratie la pornire daca motorul si carburatia sunt in regula.
  21. Jesus. Mai nou in regie se parcheaza ca in codru. Doua randuri de masini, una pe stanga, una pe dreapta, mai ramane o banda si ceva pentru trafic. Oriunde acolo exista riscul sa iti iasa in fata un student aiurit sau o masina (fie din cele parcate, fie din una din iesiri, ca-s toate mascate). Nu inteleg cum soferul vietii a considerat ca e safe sa faca o depasire acolo. Jeg de om. Nu-s violent din fire, dar asta ar merita o bataie buna.
  22. Poti sa dai un link? Sunt curios daca ma incadrez la "accident" . Parca o treime din cost as plati, pentru "peace of mind".
  23. Stii pe cineva care face? » Post actualizat in 01 Jun 2016 11:40 Raspunsul Schubert era de asteptat. Pacat ca nu asigura verificarea, ca alte branduri: We cannot check the helmet and promise that it’s still safe and would protect in case of an accident. It is not possible for us to carry out a reliable, in-depth examination of the structure of the helmet, because this would potentially result in an impact test, with a partial destruction of the helmet. A purely apparent inspection by disassembly of the helmet would not be sufficient to check the full protective effect and to be able to confirm. Also screening methods such as X-ray are not possible due to the materials used. For this reason, we strongly recommend to replace a helmet after a fall. Pe scurt: noi nu ne asumam nimic. Mai baga o fisa sau du-te draq.
  24. Poate ne dam, dar masuram si mililitrii din gaoace. Ce e asa rau? Parca Motul 10w50 vine si in bidoane de 4 litri.
×
×
  • Creează nouă...