Sari la conținut

mrrlr

Membru
  • Număr conținut

    390
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mrrlr

  1. mrrlr

    Suzuki Vx 800

    Intra pe Facebook VX800 Romania și găsești acolo multe manuale. Din păcate nu le am la îndemână să ți le trimit.
  2. Mulțumesc pentru răspuns. Am mai avut o Toyota cu CVT si stiu cum se comporta,iar pt stilul meu de condus este perfecta. Eram curios daca a fost nevoie de reparații la acest Nr de km. Ce procent are/avea bateria de tracțiune? Suspensia pneumatica este uau sau este suficientă suspensia clasica? Cum sta la capitolul faza scurta/ lunga? Mi-ar fi plăcut să discutam in weekend insa voi fi plecat. Dacă rămâne valabil revin alta data poate reușim să ne sincronizam.
  3. Va salut, As dori să știu cum se prezintă mașina și dacă au fost probleme cu ea de la achiziție. Sunt posesor de Auris si am pus ochii pe un RX același model. Multumeac.
  4. Va salut. Știe cineva un centru serios de închirieri moto in Bucuresti? Am căutat pe google însă as dori sa merg pe recomandări. Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.
  5. mrrlr

    Suzuki Vx 800

    Știu că pe VX trebuie baterie de 16 Ah, însă ar fi bine sa masori locașul unde se montează, are dimensiuni atipice.
  6. Multumesc Silver pentru oferta. Daca va fi nevoie iti scriu. Mereu a fost tinut in cutie in dulap , iar eu am fost singurul care l-am manevrat. Il voi incerca si pe alta baterie, iar daca face la fel imi este clar ca incarcatorul este defect. Ai reusit sa il repari sau mai bine cumpar altul?
  7. Redresorul facea asa : il conectam la baterie apoi la alimentarea cu curent, moment in care incepea sa arate voltajul bateriei. Daca apasam butonul clipea voltajul 90 sec , aparea o fractiune de secunda semnul cu moto si apoi ramanea afisat voltajul bateriei. In tot acest timp led-ul standby ramanea aprins.
  8. Ideea era sa pornesc mobra ( după atâtea luni). Voi incerca și varianta cu un incarcator clasic,daca nu..?alta baterie. Va mulțumesc pentru răspunsuri.
  9. Este prima mea moto iar anul trecut am mai cumparat una mai noua cu ABS. Ma gandeam ca voi mai merge ocazional cu ea dar cu pandemia si alte prioritati nu am reusit. Poate se va bucura altcineva de ea. Butonul l-am apăsat însă nu are niciun efect: afișează voltajul dar ledul standby rămâne aprins. Manualul zice că ar trebui să încerce o regenerare daca are intre 7.5 și 10.5V
  10. Rapsunsul este : da , a stat afara cu bateria montata. Mobra este una din 1991 ( motorul de Intruder vs 800 ) si fara electronica. Curios este ca in martie a pornit fara nicio problema iar acum , am pus contactul iar cand sa dau la automat s-au stins becurile din bord si nu a mai invartit.
  11. Multumesc pentru raspuns. Se mai poate resuscita - daca da, cum - sau se resusciteaza prin inlocuire ? Bateria a fost cumparata noua in August 2019 si a facut max.200 km. In martie am pornit motorul fara probleme cu aceeasi baterie iar acum....
  12. Va salut, Am o baterie Varta 12v 12Ah - montata pe moto si nepornita din martie . Am pus-o aseara pe un incarcator de la Lidl ( avea 7.8V) iar acum are 9.4V. Intrebarea mea ar fi : incarcatorul are ledul standby aprins mereu iar voltajul sau bateria nu clipesc ( asa cum scrie in carte ) - considerati ca bateria este stricata sau incarcatorul ? Multumesc.
  13. In weekend nu prea pot sa ies așa că încerc când se ivește cate o fereastră.
  14. Am fost si ne-am si intors. Am plecat la 11:40 si am revenit la 16:45. A fost destul de aglomerat, multe camioane iar vremea numai buna de dat cu motorul Recunoaste “cineva” locul? [emoji16]
  15. Se baga cineva la o iesire intr-o ora maxim ? Plimbare prin zona de Nord ( Adancata, Snagov)
  16. Ciorbita-i baza.[emoji16] Drum bun! Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk
  17. Citeste topicul despre scuterele SYM, eventual poti sa mergi pana la reprezentanta daca esti in Bucuresti sa discuti cu ei.
  18. A fost o plimbare fara sa etalam aptitudinile moto deci poza ar fi irelevanta. Important este că lumea a apreciat traseul și compania și toți au ajuns teferi in București.
  19. Bucuresti-Siriu ( poza cu semnul interzis) -Cheia ( poza cu camionul pe care scrie Murgu)- Bucuresti. Atentie pe Cheia la camioane si cretinii de șoferi care depășesc in curbe fara vizibilitate .
×
×
  • Creează nouă...