Catalin Bachus Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutare., Poate sa ma jute cineva (din Bucuresti preferabil) sa imi deblochez ghidonul la vulcan, ori cu o informatie ori fizic daca se poate. I-am dat cu WD 40, se invarte cheia, dar nu prinde. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 salut, pot incerca eu sa te ajut, unde anume in Bucuresti este motocicleta? da un semn la 0764656703 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutare., Poate sa ma jute cineva (din Bucuresti preferabil) sa imi deblochez ghidonul la vulcan, ori cu o informatie ori fizic daca se poate. I-am dat cu WD 40, se invarte cheia, dar nu prinde. Multumesc anticipat. misca putin de el in timp ce rotesti cheia,la mine a functionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Bachus Postat Mai 11, 2016 Autor Share Postat Mai 11, 2016 Am rezolvt. Multumesc de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitu Alexandru Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 La 11.05.2016 la 23:55, Catalin Bachus a spus: Am rezolvt. Multumesc de info Am si eu aceeasi problema. Cum ai reusit sa o rezolvi? Raman pe veci indatorat pentru orice sfat folositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate